مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه گفت: تولید نان با کفیت یک پروسه طولانی دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه گفت: تولید نان با کفیت یک پروسه طولانی دارد که از مزرعه آغاز می شود و تا زمان مصرف عوامل زیادی را باید در نظر داشت تا یک نان با کفیت در سفره مردم قرار گیرد .

مظفر رحیمی افزود : در استان ما گندمهای تولیدی از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند و آزمایشات انجام شده نشان میدهند که درصد پروتئین گندمهای استان در سطح قابل قبولی قرار دارد

وی از جمله مشکلات نان استان را درصد سبوسگیری بالا و در واقع سفید بودن نان دانست و افزود : همین درصد سبوسگیری بالا باعث بروز مشکلات فراوانی در بحث کیفیت نان از جمله ماندگاری پایین آن میشود .

رحیمی همچنین از دیگر مضرات درصد سبوسگیری بالا مشکلات گوارشی است که به مرور برای مردم بوجود خواهد آمد . بنابراین از جمله برنامه های در دست اقدام شرکت غله کاهش میزان استهسال سبوس از آرد های تولیدی است.


انتهای پیام/پ

برچسب ها: کرمانشاه ، مردم ، کیفیت ، حق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.