نویسنده کتاب «کعبه» معتقد است نویسنده شدن ایستایی و پابرجایی می‌خواهد و امروز تعداد نویسندگان ما به اندازه انگشتان دست هستند.

اکبر خلیلی، نویسنده در خصوص مشکلات موجود بر سر راه نویسندگان به خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: نویسنده شدن ایستایی و پابرجایی می‌خواهد و امروز تعداد نویسندگان ما به اندازه انگشتان دست هستند و کسانی که شهرت دیوانه و مستشان کرده بود، از پشت‌بام‌های شهرت می‌افتند.

وی افزود: نویسندگان جوان باید با کمک گرفتن از بزرگان عرصه نویسندگی راه و چاه کار را یاد بگیرند. البته امروزه با توجه به شرایط کشور و منطقه خاورمیانه سوژه‌های زیادی وجود دارند که می‌توان به آنها پرداخت. بنابراین نویسندگان جوان در مرحله پیدا کردن سوژه مشکل چندانی ندارند.

خلیلی اظهار داشت: نویسندگان جوان باید به نگارش یادداشت‌های روزانه‌شان وادار بشوند و بدانند که نویسنده نیازی به تعریف و دانشگاه رفتن ندارد. 

این نویسنده خاطرنشان کرد: نویسندگان نوقلم باید مسائل موجود در محیط اطرافشان را یادداشت کنند؛ زیرا بعدها به کارشان می‌آیند.

یادآور می‌شود هم‌اکنون نویسندگان جوان در زمان ورود به عرصه نویسندگی با مشکلات متعددی چون پیدا کردن موضوعی برای نگارش کتاب مواجه هستند.


ناشر مطمئنی پیدا نمی‌کنم

اکبر خلیلی در ادامه این گفتگو گفت: هم‌اکنون مشغول ویراستاری سومین جلد از مجموعه کتاب‌های «فتوا» هستم که با عنوان «جنگ،بدون صلح» روانه بازار کتاب خواهد شد. البته هنوز برای انتشار این کتاب با هیچ ناشری به نتیجه نرسیده‌ام؛ زیرا ناشر مطمئنی پیدا نمی‌کنم که آثارم را به دستش بسپارم. پیش از این نیز دو جلد قبلی این مجموعه با عناوین «خروس تاجدار است» و «قابیل از شکارگاه بر‌می‌گردد» منتشر شد و ناشر این کتاب‌ها آنها را به صورت زیرمیزی می‌فروشد.

یادآور می‌شود؛ خلیلی در گذشته کتاب‌هایی با عناوین «هفده به علاوه سه»،«کارون پر از کلاه»، «کعبه»، «شما نمی‌توانید ببینید»، «نون تافتون»، «ده سال مصاحبت با حاج حبیب‌الله عسگر‌اولادی مسلمان»، «چرا یکی شاهزاده می‌شود»، «پوتین‌های پاسبان علی» و «سفر به سرزمین سدر و زیتون» را در دسترس مخاطبانش قرار داده است.




انتهای پیام/


 
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار