سهیلا صادقزاده مدیر کل معماری و ساختمان معاونت شهرسازی شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: شفاف نبودن ضوابط در سه سال گذشته مهمترین موضوعی بود که در بخش مناسبسازی برای معلولان با فقدان آن مواجه بودهایم و به همین دلیل شیوه نامهای توسط اساتید دانشگاه تنظیم شد که در آن ضوابط و مقررات از لحاظ گرافیکی و غیره در همان چارچوب ضوابط موجود اصلاح شد و بحثهای اجرایی به طور واضح و شفاف تهیه و به همراه آن چک لیست نظارتی نیز به وجود آمد که مهمترین فعالیت آن، نظارت و کنترل است.
وی افزود: در سه سال گذشته نیز ستادی در شهرداری تهران متشکل از معاونتهای مختلف به عنوان اعضای اصلی تشکیل شده که با محوریت معاونت شهرسازی در حوزه اجرایی نظارت میکنند.
صادقزاده ادامه داد: مناسبسازی برای معلولان از جمله مواردی است که در برنامه عملیاتی پنج ساله شهرداری تهران گنجانده شده که طبق این موضوع غیر از مناسبسازی فضاهای شهری، ساختمانهایی که برای استفاده عموم مردم است مانند سرای محلات، ساختمانهای عمومی یا شهرداری برای معلولان قابل دسترسی باشد به طوری که از سال گذشته تا کنون بیش از 300 ساختمان برای این افراد مناسبسازی شده است.
وی تصریح کرد: انتخاب این ساختمانها با نظر و هماهنگی مناطق انجام شده که توسط مشاوران معاونت شهرسازی به طور یک به یک بازدید میشود و نقشههای مناسبسازی به همراه جزییات آن تهیه و برای اجرا در اختیار مناطق قرار میگیرد.
مدیرکل معماری و ساختمان معاونت شهرسازی در پایان گفت: در سال گذشته پس از بازدید و تهیه نقشههای اجرا توسط مشاوران این معاونت بیش از 30 فضای شهری و تعدادی از پارکهای سطح شهر تهران از جمله پارک شریعتی ویژه معلولان مناسب سازی شده است.
انتهای پیام/