وی، افزود: 100 هزار کلاس درس در سراسر کشور توسط خیرین مدرسه ساز ساخته شده است که 2 میلیون و 500 هزار نفر دانش آموز در آنها مشغول تحصیل هستند.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، گفت: 30 درصد مدارس تحویل شده به آموزش و پرورش در سال جاری توسط خیرین مدرسه ساز احداث شده است.
وی، با بیان اینکه استان آذربایجان شرقی، هم از لحاظ وجود خیرین مدرسه ساز جزء استان های برجسته است و از لحاظ مقاوم سازی و ایمنی مدارس نیز جزء استان های پیشرو است گفت: تلاش مسئولان در مقاوم سازی مدارس استان آذربایجان شرقی خود را در زلزله ارسباران و شهرستان اهر و ورزقان نشان داد و این مدارس تبدیل به پایگاه های امداد و نجات شد.
رئیسی، گفت: در شهرستان اهر نیز بیش از 60 مدرسه تخریبی وجود دارد که امیدواریم در بازه زمانی 5 ساله و با تخصیص اعتبارات دولتی و کمک خیرین شاهد مقاوم سازی این مدارس باشیم.
فرماندار شهرستان اهر نیز، گفت: در شهرستان اهر اعم از روستایی و شهری 50 مدرسه تخریبی و جود دارد.
سید محمد عابدی، با بیان اینکه به همت خیرین مدرسهساز ارسبانیهاو اهری های مقیم پایتخت ( تهران ) پروژههای مدرسهسازی در شهرستان اهر کلید میخورد، افزود: تعدادی از مدارس تخریبی شهرستان اهر به همت حمایتهای مالی خیرین مدرسهساز ارسبارانی در این شهرستان احداث میشود.
امام جمعه شهرستان اهر نیز، با بیان اینکه احداث مدرسه از سوی خیرین مدرسه ساز کافی نبوده و بایستی علاوه بر مدرسه سازی به تجهیز مدارس احداث شده نیز توجه داشته باشند، گفت: برخی از خیرین مدرسه ساز پس از احداث مدارس برای تجهیز این مدارس اقدامات قابل توجهی انجام دادهاند که قابل تقدیر است.
حجت الاسلام جواد حاجی زاده، افزود: تاکنون خیرین مدرسه ساز در شهرستانهای منطقه ارسباران دهها مدرسه احداث کردهاند که زمینه تحصیل هزاران دانشآموز را فراهم کرده است، گفت: جشنوارههای متعددی در شهرستانهای استان آذربایجان شرقی برگزار شده و اکنون شاهد برگزاری دومین جشنواره خیرین مدرسهساز و مدرسهیار شهرستان اهر در تهران هستیم که اهریها و ارسبارانیهای مقیم تهران حضور یافته و در امر مدرسهسازی مشارکت میکنند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان اهر نیز، گفت: هدف از این جشنواره در کنار مدرسه سازی، مدرسه یاری است.
جعفر شجاعی، افزود: مدارس شهرستان اهر و به خصوص مدارس روستایی از لحاظ تجهیزات و رایانه نیاز به کمک خیران دارند.
انتهای پیام/ش