به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، سیدمهدی قویدل اجرای طرح رتبهبندی نانواییها در زرند را ارزشمند دانست و گفت: در این طرح ،نانوایی ها باید مسائلی از قبیلرعایت نکات بهداشتی, عدم استعمال دخانیات وعدم سکونت اشخاص در نانوایی ها را مد نظر قرار دهند.
وی با اشاره به اهمیت موضوع کیفیت نان،خاطرنشان کرد: نانواییها بایستی علاوه بر توجه به کیفیت پخت نان ،ازمواد افزودنی در پخت نان جدا خوداری نمایند.
این مقام قضایی اعلام کرد : امیدواریم بانظارت دقیق تر و رعایت آیین نامه های مربوطه اندک مشکلات نانوایی ها در زرند حل شود
وی عنوان داشت:دستگاه های ذی ربط بایستی نظارت ها وبازرسی های مستمر خود را در راستای ارتقای سطح کیفیت پخت نان و تامین امنیت غذایی مردم در جهت سلامت مردم وجلب رضایتمندی عمومی تقویت نمایند.
انتهای پیام/ی