به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز ،سید محمد ابراهیم حسینی رئیس جهاد کشاورزی بهبهان اظهار داشت: در شهرستان بهبهان نزدیک به 50 هکتار باغ گل نرگس وجود دارد که 15 تا 20 هکتار آن متعلق به منطقه نرگسزار قدیمی است و نرگسزار قدیمی در واقع منطقهای است که با استفاده از گرده و بقایای قدیمی گلهای نرگس به صورت طبیعی روئیده میشوند.
وی افزود: از 15 آذرماه کار برداشت گل نرگس در شهرستان بهبهان آغاز اما اوج برداشت گل نرگس در بازه زمانی 15 دیماه تا 15 بهمنماه است و پیشبینی میشود امسال بیش از 20میلیون شاخه گل نرگس از سطح مزارع زیر کشت گل نرگس برداشت شود.
رئیس جهاد کشاورزی بهبهان با بیان اینکه امسال 20 تا 25 هکتار نسبت به سال گذشته افزایش سطح زیر کشت گل نرگس داشتیم، گفت: عمده استانهای مصرف کننده گل نرگس تهران، شیراز، اهواز و اصفهان هستند اما به دلیل مهیا نشدن زیر ساختهای لازم از جمله بازاریابی در بازارهای خارجی، امکان صادرات گل نرگس به خارج از کشور وجود ندارد.
وی افزود: با وجود اینکه بهبهان یکی از نقاط مهم پرورش گل نرگس است اما متاسفانه در این شهرستان پایانه صادراتی گل و گیاه وجود ندارد و عدم برخورداری از این پایانه میتواند یکی از نواقص امر صادرات گل نرگس به خارج از کشور باشد.
حسینی با بیان اینکه عرضه مستقیم گل نرگس در استانهای بزرگ از جمله تهران نیازمند تامین یک غرفه گل و گیاه است، گفت : کشاورزان حوزه کاشت گل نرگس در صورت برخورداری از یک غرفه گل و گیاه در استان تهران میتوانند با کوتاه کردن دست دلالان، گل نرگس را با کیفیت بیشتر، قیمت ارزانتر و سود بهتر عرضه کنند.
وی با اشاره به دیگر مزیت برخورداری از غرفه گل و گیاه در تهران بیان داشت : برخورداری از یک غرفه در تهران این امکان را به تولیدکنندگان گل نرگس میدهد که با استفاده از ماشینهای مخصوص حمل گل و گیاه؛ گلهای نرگس را با طراوت بیشتری به دست مصرف کننده برسانند.
رئیس جهاد کشاورزی بهبهان افزود: پیگیریهای زیادی در زمینه دریافت غرفه برای نرگسکاران بهبهان در تهران انجام شد اما متاسفانه به نتیجه موفق و مشخصی دست نیافتیم درصورتی که تحقق این امر مستلزم همکاری دوستان در شهرداری تهران است.
انتهای پیام/ص