وی خاطر نشان کرد:یکی از بندهای طرح آمایش آموزش عالی ایجاد یک رابطه هدفمند بین اشتغال و تحصیل است.
شریعتی نیاسر، ساماندهی واحدهای آموزش عالی، طرح نظام جامع مهارتی، رتبه بندی دانشگاه ها ، منطقه بندی مراکز آموزش عالی و یکپارچه سازی نظام سنجش پذیرش دانشجو را از دیگر بندهای طرح آمایش آموزش عالی بیان کرد.
وی با بیان اینکه توسعه مراکز آموزش عالی باعث رشد و اعتلای علمی کشور می شود افزود: این توسعه باید همراه با امکانات ، حمایتها و استانداردها و نه فقط به صرف نصب یک تابلو باشد.
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطر نشان کرد: کنترل کمی و افزایش کیفیت آموزشی مهمترین راهبرد این وزارتخانه است.
وی تعداد دانشجویان کشور را چهار میلیون و 800 هزار نفر اعلام کرد و گفت: 13 درصد این دانشجویان در دانشگاههای وابسته به وزارت علوم ، هشت درصد مراکز غیر انتفاعی و غیر دولتی ، 35 درصد در دانشگاههای آزاد و مابقی در سایر واحدهایی چون پیام نور، فرهنگیان ، شاهد و غیره تحصیل می کنند.
شریعتی نیاسر با بیان اینکه دانشجویان خارجی نیم درصد از جمعیت دانشجویی کشور را تشکیل می دهند افزود: البته سعی داریم این آمار را افزایش دهیم.
وی با اشاره به حضور دانشگاهها در عرصه بین المللی افزود: ایران در حوزه های مختلفی چون نانو در سطح بین الملل رتبه های خوبی را کسب کرده و یکی از کشورهای طراز اول در سازمان همکاری اسلامی است.
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: باید با حفظ آرمان های انقلاب اسلامی و ارزشهای آن برای حضور در ارتباطات بین المللی تلاش کنیم و به عنوان یک کشور مادر برای سایر کشورها نقش آفرینی کنیم.
وی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه مقطع کارشناسی پایه دانش محسوب می شود گفت: برای اینکه دانشجویان درس را بهتر بیاموزند باید از برخی شیوه ها پرهیز شود.
شریعتی نیاسر گفت: براساس تقسیم بندی مناطق آموزشی عالی کشور به 10 منطقه ، یزد جزو منطقه 6 که شامل استانهای یزد، اصفهان، چهار محال بختیاری است می باشد.
وی اظهار کرد: در منطقه یاد شده 270 موسسه و مراکز اموزش عالی وجود دارد که به لحاظ تعداد مراکز در رتبه ششم کشوری قرار دارد.
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه پایین ترین منطقه آموزشی به لحاظ وجود تعداد مراکز استان خوزستان است اضافه کرد: آزمون دکتری بر اساس قانون مصوبه مجلس شورای اسلامی بصورت متمرکز در اسفندماه برگزار می شود.
در این مراسم ساختمان هوشمند دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه یزد با حضور معاون وزیر علوم به بهره برداری رسید.
این ساختمان در مساحت دو هزار مترمربع و در دو طبقه با هزینه 21 میلیارد ریال افتتاح شده که شامل 10 کلاس اموزشی ، سالن مطالعه و اتاق جلسات است.
در حال حاضر 14 هزار دانشجو در دانشگاه یزد تحصیل می کنند.
انتهای پیام/ ی