به مناسبت هفته فرهنگ و هنر جشنواره غذاهای بومی و محلی در مدرسه شبانه روزی دخترانه هجرت دهدشت برپا شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛ مدیر مدرسه شبانه روزی دخترانه هجرت دهدشت گفت: دراین جشنواره حدود 80 دانش آموز این مدرسه غذاهای محلی که از قبل تهیه و پخت کرده بودند را به نمایش گذاشتند.

لیلا ظفرزاده افزود:از جمله غذاهای بومی و محلی که دانش آموزان با راهنمایی مادرانشان پخته و در این جشنواره به نمایش گذاشتند آش کشک،آش دوغ،آش کارده،گلفته یا کاچی،برکو،شلشلی،گرده،گرده زرتی،گونه،انواع سوپهای محلی،انواع نان های محلی،انواع حلواهای محلی،تپوترشک یا برکو ترشک می توان اشاره کرد.

وی هدف از برپایی این جشنواره را احیاء غذاهای فراموش شده بومی-محلی و آشنایی دانش آموزان با این غذاها و نحوه پخت آنها عنوان کرد و ادامه داد: با رای هیئت داوران این جشنواره، 10 نمونه از انواع غذاهای به نمایش گذاشته شده که بیشتر جنبه بومی و محلی داشته و با روش سنتی تهیه شده بودند به عنوان آثار برتر این جشنواره انتخاب و از تهیه کنندگان آنها تجلیل شد.

از سوی شورای فرهنگ عمومی شهرستان کهگیلویه از 21 تا 27 آذرماه به عنوان هفته فرهنگ و هنر شهرستان کهگیلویه نامگذاری شده و در تقویم استان هم به ثبت رسیده است.


انتهای پیام/ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.