جزایری گفت: در زبان عرب مصطفی به معنای برگزیده است و حضرت محمد از ابتدای تولد به این نام ملقب بودند.

حجت الاسلام والمسلمین جزایری کارشناس مسائل مذهبی در گفتگو با خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص تفاوت تربیت انبیا و اولیای الهی با سایر مردم اظهار کرد: معصومین (ع) در عرفان و کلام الهی این مفاهیم را به صورت دقیق و مفصل بیان کرده اند که انبیا الهی با سایر مردم متفاوت هستند و نامشان بیان گر شخصیت وجودی آنها است. 

وی افزود: بنابراین از آنجایی که نام مقدس پیامبر اکرم(ص) "محمد" بوده و این نام به معنای ستوده شده است می توان نتیجه گرفت که این فرد از ابتدای خلقت تحت تربیت خدا بوده است.

جزایری عنوان کرد: قرآن کریم داریم می فرماید : أَلَمْ نَشْرَحْ لَكَ صَدْرَكَ «2» وَوَضَعْنَا عَنكَ وِزْرَكَ «3»،(اى پیامبر!) آیا به تو شرح صدر عطا نكردیم؟ و بار سنگین‌ات را از (دوش) تو برنداشتیم؟ ؛ لذا خداوند می فرماید ای پیامبر! من تو را یتیم دیدم و تحت سرپرستی خود قرار دادم.

وی افزود: در تفاسیر هم به این مسئله که پیامبر اکرم(ص) از آغاز خلقت تحت تربیت خداوند بوده وهرچه سنش بالاتر رفته این تربیت بیشتر خود را نشان داده اشاره شده است.

این کارشناس مذهبی باذکر روایت خاطر نشان کرد: در روایات آمده است که پیامبراکرم(ص) هنگامی که کودک بودند هرجا که می رفت یک تکه ابر همراهشان حرکت می کرد تا آفتاب ایشان را آزار ندهد و بعدها که به نبوت رسیدند همه تفاوت ایشان را با افراد دیگر فهمیدند. 

جزایری با اشاره به دلیل تفاوت پیامبر با افراد دیگر امت تاکید کرد:پیامبر شخصی است که نسبت به بقیه افراد دارای عصمت باشد تا زمام امور را به دست گرفته و راهنما و راهگشای امت باشد .
 
وی افزود: فردی که عصمت دارد باید نوع تربیتش با بقیه مردم متفاوت بوده و تحت تربیت و نظارت خداوند باشد.

این کارشناس مذهبی در پایان عنوان کرد: اگر بنا باشد تربیت این افراد هم عادی باشد نمی توان هدایت و رهبری بندگان را به دست آنها داد .

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.