به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ بهلول تکلوی افزود: در حال حاضر ۳۸۹ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت شش میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در استان اردبیل فعالیت دارند و سهمیه ای که از سوی معاونت تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی برای استان تعیین شده جوجه ریزی ماهانه یک میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه است که تاکنون استان موفق عمل کرده است.
وی گفت: با اجرای این طرح در استان اردبیل شاهد رونق اقتصادی و سودآوری بیش از پیش در صنعت مرغداری گوشتی منطقه خواهیم بود، همچنین با تولید مرغ گوشتی سبک وزن شاهد کاهش مصرف دان مرغی، داروها و واکسن های وارداتی در این صنعت عظیم خواهیم بود؛ زیرا مرغ گوشتی در اوزان پایین حداقل مصرف داروهای آنتی بیوتیکی را به همراه دارد و گوشت سفید تولیدی مطلوب و از کیفیت بالایی برخوردار خواهد بود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: طرح کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی از اول آذر ماه همزمان با سراسر کشور در استان نیز آغاز شد و به موجب آن صرفاً مرغ هایی که در اوزان ۸/۱ تا ۲/۲ کیلوگرم قرار دارند، به صورت بسته بندی به بازار عرضه خواهند شد و مرغ هایی که دارای اوزان بالاتر هستند، به صورت قطعه بندی شده روانه بازار مصرف می شوند.
تکلوی با اشاره به اینکه که اگر پرورش دهندگان و صاحبان واحدهای تولیدی به عنوان مثال فقط ۲۰۰ گرم وزن زنده مرغ گوشتی را در پایان دوره برای ارسال به کشتارگاه کاهش دهند، با احتساب درآمد حاصل از کاهش میزان مصرف دان مرغی، داروها و واکسن های وارداتی از خروج میلیاردها تومان ارز جلوگیری به عمل خواهد آمد.
وی افزود: اطلاع رسانی و فرهنگ سازی اجرای کامل و مستمر این طرح در بین تولیدکنندگان و مصرف کنندگان می تواند از لحاظ رونق اقتصادی و تضمین سلامت گوشت مرغی تولیدی چشمگیر باشد.
انتهای پیام/ح