بهزاد سلطانی رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت علمی فناوری در گفتوگو با
خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به قراردادهای سازمانهای دولتی با یک سری از شرکتهای دانش بنیان اظهار داشت: هدف اصلی صندوق نوآوری حمایت از شرکتهای دانش بنیان نوپا بوده تا بتوانند محصولات فناوری خود را به مرحله تجاری سازی دربیاورند.
وی یادآور شد: متأسفانه در همین راستا بعضی از سازمانهای دولتی قراردادهایی با شرکتهای دانش بنیان منعقد میکنند به طوری که هیچ پیش پرداختی برای انجام پروژهها پرداخت نمی کنند و این شرکتها با مشکلات متعدد مالی روبرو میشوند.
سلطانی ادامه داد: برخی از سازمانها از اعطای هزینههای انجام پروژههای مختلف به برخی از شرکتهای دانش بنیان ممانعت میکنند و همین امر سبب میشود تا این شرکتها از پرداخت اقساط وامهای خود به صندوق عاجز بمانند و سرمایه صندوق طبق روال برنامهریزی شده بر نگردد.
وی عنوان کرد: برخی از شرکتهای دانش بنیان به دلیل به سرانجام نرسیدن طرحهایشان اقساط بانکی خود را پرداخت نکردهاند از این رو سازمانهای دولتی که با این شرکتها قرارداد دارند از صندوق درخواست کمک و همیاری را کردهاند.
سلطانی ابراز داشت: صندوق نوآوری و شکوفایی از طرحهای بیوتکنولوژی برای راهاندازی خط تولیدشان تا 20 میلیارد تومان حمایت مالی میکند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت علمی فناوری ادامه داد: با ایجاد صندوقهای خطرپذیر و راهاندازی صندوقهای نوآوری و شکوفایی ریسکپذیر از تسهیلات حمایت صندوق نوآوری معاونت علمی با شرط اختصاص 49 درصد سهام شرکتها به این صندوق حمایت میکنند.
وی گفت: به دلیل اینکه خریداران اصلی محصولات شرکتهای دانش بنیان سازمانهای دولتی هستند با تصویب هیئت امنای صندوق، شرکتهای دانش بنیان با ارائه ضمانتنامه بانکی به وسیله خریداران میتوانند از تسهیلات لیزینگ برخوردار شوند.
انتهای پیام/