به گزارش خبرنگار
اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در بین انواع خوراکی و غذاهای موجود رستوران ها بطور قطع عده ای هستند که علاقه خاصی به گوشت کبابی و برشته شده دارند . این علاقمندان ترجیح می دهند گوشتی را که قرار است بخوردند روی آتش در حال برشته شدن تماشا و سپس از طعم آن در زیر دندان احساس لذت دو چندان کنند.
حالا در برخی از رستوران های چین به مشتریان کبابی از همین جنس ولی واقعا متفاوت ارائه می شود: کباب تمساح و کروکدیل.
منوی غذایی که شاید حتی تصور اسمش هم برای ما وحشتناک باشد چه برسد به اینکه شاهد لحظه لحظه برشته شدن گوشت تمساحی به این بزرگی روی آتش باشیم و درنهایت طعم گوشت برشته شده آن را در زیر دندان های خود احساس کنیم.
برای دانلود
اینجا کلیک کنید
انتهای پیام/