به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ سید علی اصغر محدث مدیر روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: در این کتاب 224 صفحه ای، غذا ها، انواع آش، حلیم، انواع ماست، ادویه، شیرینی و دسر، انواع نان، مهوه و ترشی و تنقلات مربوط به لارستان معرفی شده است.
محدث با بیان اینکه این کتاب هفت فصل دارد و در هزار نسخه توسط انتشارات پیروز چاپ و منتشر شده است، افزود: دستور پخت غذا ها که با تحقیق میدانی صورت گرفته در قالب یک لوح فشرده به همراه کتاب تقدیم خوانندگان می شود.
انتهای پیام/ر