مدیر روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس از چاپ کتاب هنر آشپزی لارستان نوشته سهیلا کاظمی لاری خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ سید علی اصغر محدث مدیر روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: در این کتاب 224 صفحه ای، غذا ها، انواع آش، حلیم، انواع ماست، ادویه، شیرینی و دسر، انواع نان، مهوه و ترشی و تنقلات مربوط به لارستان معرفی شده است.
محدث با بیان اینکه این کتاب هفت فصل دارد و در هزار نسخه توسط انتشارات پیروز چاپ و منتشر شده است، افزود: دستور پخت غذا ها که با تحقیق میدانی صورت گرفته در قالب یک لوح فشرده به همراه کتاب تقدیم خوانندگان می شود.
انتهای پیام/ر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.