به گزارش
خبرنگار حوزه فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، مصدومیت بازیکنان پرسپولیس از ناحیه دست این روزها به معضل جدی برای برانکو سرمربی این تیم تبدیل شده است.
بعد از شکستگی دست بیرانوند و عالیشاه در جریان تمرین امروز هم مسلمان با آسیب دیدگی از ناحیه دست مواجه شد.
گویا شکستگی دست بازیکنان پرسپولیس تمامی ندارد و هر روز خبر مصدومیت بازیکنان پرسپولیس از ناحیه دست شنیده می شود.
بیرانوند دروازه بان پرسپولیس در بازی برابر استقلال خوزستان بعد از آسیب دیدگی از ناحیه مچ دست مجبور به گچ گیری دستش شد. پس از آن بیرانوند مدعی شد که از دیدار تیم ملی مقابل سوریه گچ دستش را باز می کند اما پس از گذشت یک هفته بعد از بازی تیم ملی پزشکان پرسپولیس اعلام کردند که مچ دست بیرانوند همچنان باید در گچ باشد و وی علاوه بر بازی با پیکان نمی تواند برابر ماشین سازی هم به میدان مسابقه برود.
امید عالیشاه هم در جریان تمرین چند روز گذشته دچار مصدومیت شد که پس از انجام عکسبرداری دستش گچ گرفته شد. طبق نظر پزشکان عالیشاه سه هفته قادر به همراهی پرسپولیس نیست.
مصدومیت پرسپولیسی ها به این دو بازیکن ختم نشد و محسن مسلمان هم امروز دستش دچار آسیب دیدگی جزیی شد اما برای تمرین کردن مشکلی نداشت.
به هر حال مصدومیت بازیکنان پرسپولیس از ناحیه دست نگرانی هایی را ایجاد کرده است و معلوم نیست این نوع مصدومیت ها به خاطر بدنسازی نامناسب است و یا علل دیگری در این امر دخیل است.
بیرانوند بعد از مصدومیت از ناحیه دست طبع شاعری اش گل کرد و شعری سرود که تا مدتها مورد تمسخر آبی پوشان پایتخت بود. به هر حال جای امیدواری است که مابقی مصدومان پرسپولیس شعری در مورد آسیب دیدگی خود نسرود ند تا عده ای را مسرور کنند.
موضوع مصدومیت سرخپوشان پرسپولیس از ناحیه دست بهانه ای شد تا نظرات پزشکان را در این خصوص جویا شویم.
مصدومیت بازیکنان طبیعی است
رمضان نوراللهی پزشک تیم تراکتورسازی درباره این مطلب گفت: به نظرم مصدومیت بازیکنان طبیعی است و علل خاصی در آسیب دیدگی بازیکنان دخیل نیست.
وی در ادامه عنوان کرد: بدنسازی نادرست هم در مصدومیت بازیکنان موثر است اما اکنون تیمهای فوتبال از تجهیزات حرفه ای برای بدنسازی استفاده می کنند و کمتر پیش می آید که بازیکنی به خاطر بدنسازی نادرست دچار آسیب دیدگی شود.
پزشک تراکتورسازی تصریح کرد: بی احتیاطی بازیکنان در طول تمرین و برخورد با هم بازیهای خود باعث آسیب دیدگی می شود که کادر فنی باید به بازیکنان تذکر بدهند که مراقب ساقهایشان در جریان تمرین باشند تا دچار آسیب دیدگی نشوند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: به هر حال مصدومیت بازیکنان در همه رشته های ورزشی رخ می دهد و فقط مختص فوتبال نیست. امیدوارم کادر فنی تیمها تدابیری در نظر بگیرند تا بازیکنان کمتر دچار آسیب دیدگی شوند.
تجهیز استاندارهای ورزشی آسیب دیدگی ها را کاهش می دهد
احمد هاشمیان رییس سابق کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال درباره مصدومیت فوتبالیست ها گفت: به طور طبیعی ورزش حرفه ای با مصدومیت عجین شده و ارتباط تنگاتنگی بین این دو موضوع برقرار است. مسئولان با تجهیز استاندارهای ورزشی می توانند بروز آسیب دیدگی ها را به حداقل برسانند.
وی در ادامه عنوان کرد: رعایت استاندارد سازی برای آمادگی جسمانی بازیکنان و فراهم کردن زمین تمرینی مناسب از جمله مسائل پیشگیرانه برای آسیب دیدگی بازیکنان به شمار می آید. به طور مثال زمین محل بازی تیم ملی ایران و سوریه با حفظ سلامت بازیکنان مغایرت داشت. برخی از زمینهای تمرینی تیمهای داخلی هم از کیفیت لازم برخوردار نیستند و شانس مصدومیت بازیکنان را افزایش می دهند.
هاشمیان تصریح کرد: اگر ورزشکاری آمادگی جسمانی برای فعالیت حرفه ای همچون فوتبال را نداشته باشد ریسک آسیب دیدگی اش در زمین بالا می رود. همچنین بدنسازی نادرست هم در مصدومیت بازیکنان تاثیرگذار است. اگر بدنسازی به صورت علمی صورت نگیرد به ورزشکار آسیب جدی وارد می شود.
رییس سابق کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال اظهار کرد: برخی از آسیب دیدگی های ورزشکاران قابل رویت نیست و بعد از مدتی ورزشکاران دچار عارضه شدیدی همچون پارگی رباط صلیبی می شوند و چندین ماه دور از میادین ورزشی خواهند بود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: به هر حال آمادگی جسمانی بازیکنان به صورت حرفه ای و برگزاری تمرینات در زمین استاندارد و باکیفیت از جمله راهکارهای برای کاهش مصدومیت فوتبالیست ها هستند که باید مسئولان اقدامات لازم را در این خصوص انجام بدهند.
انتهای پیام/