معاون مدیرکل و مدیر جهاد کشاورزی سبزوار گفت: از مجموع 6 هزار و 80 تن محصول زعفران این شهرستان فقط 10 درصد آن فرآوری می شود.

فرآوری 10درصد زعفران در سبزواربه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، منصور برغمدی افزود: سه شرکت فرآوری بهداشتی در این شهرستان فعالیت می کنند که فقط یک شرکت از آنها دارای برند و صنایع بسته بندی می باشد.
وی گفت: سطح زیر کشت زعفران در سبزوار یک هزار و 520 هکتار است که به طور میانگین از هر هکتار چهار کیلو گرم زعفران برداشت می شود.
معاون مدیرکل و مدیر جهاد کشاورزی سبزوار افزود: امسال در راستای افزایش سلامت محصول زعفران برای افزایش صادرات، در هفت هکتار از اراضی شهرستان زعفران به صورت نیمه مکانیزه کشت شد و حذف سم و کودهای شمیایی نیز در دستور کار قرار گرفت.
انتهای پیام// م.م

برچسب ها: فرآوری ، درصد ، زعفران ، مشهد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.