کارن ابری نیا مدیرکل دفتر آموزش عالی غیر دولتی وزارت علوم در گفت وگو با
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: موسسات آموزش عالی آزاد با برگزاری دوره های کوتاه مدت غیررسمی به شرکت کنندگان یک گواهینامه می دهند که هرچند در جای خودشان مهم هستند اما این دوره ها منجر به اخذ مدرک رسمی نمی شود.
مدیرکل دفتر آموزش عالی غیر دولتی وزارت علوم بیان کرد: حدود 140 موسسه آموزش عالی آزاد با مجوز رسمی از وزارت علوم در سراسر کشور وجود دارد که البته اغلب آنها (حدود 80 درصد) در تهران فعالیت می کنند.
ابری نیا اظهار داشت: مدارک این موسسات مورد تایید وزارت علوم است اما متاسفانه به دلیل برخی نابسامانی ها در گذشته برخی از آنها بدون مجوز از وزارت علوم فعالیت می کنند که موسسات فاقدمجوز درصورتی که هرچه سریعتر برای گرفتن مجوزهای لازم اقدام نکنند باید فعالیت خود را متوقف کنند.
وی بیان کرد: موسسات آموزش عالی آزاد طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی باید از یکی از وزارتخانه های آموزش و پرورش، علوم و ارشاد مجوز فعالیت داشته باشند.
ابری نیا با اشاره به اینکه آمار دقیقی از تعداد موسسات آموزش عالی آزاد در دست نیست، اعلام کرد: به محض پی بردن به فعالیت چنین موسساتی با آنها برخورد صورت میگیرد و تاکنون با 8 موسسه برخورد شده است.
وی افزود: موسسات آموزش عالی دارای مجوز از وزارت علوم در سایت این وزارت موجود است و داوطلبان می توانند پس از کسب اطمینان از مجاز یا غیرمجاز بودن نسبت به ثبت نام برای گذراندن دوره های آموزشی اقدام کنند.
لیست موسسات آموزش عالی غیرمجاز به شرح زیر است:
1- موسسه خوارزمی
2- مدرسه بازرگانی تهران
3-موسسه آموزش عالی ایران و کانادا
4-مرکز آموزش انجمن ایران و کانادا
5-بنیاد آموزش مجازی ایرانیان
6-بنیاد علمی دانش پژوهان
7-دپارتمان راهیان نفت
8-موسسه روانشناسی کوثر
9- موسسه نصیر
10-موسسه آموزش عای آزاد پروشات
11-موسس آموزشی بن ژیوار
12-موسسه سنجش و دانش
13-موسسه عمران پایه
انتهای پیام/
آیا طبق جوابیه ای که موسسه خوارزمی تو وبسایتش گذاشته آیا این موسسه همچنان جزو موسسات بدون مجوز می باشد یا خیر؟؟؟