به گزارش
گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ وبسایت سیدنی مورنینگ هرالد در گزارشی نوشت: فرآیند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا یکی از طولانیترین رقابتهای انتخاباتی در جهان است. آمریکا با فرآیند انتخاباتی غیرمتمرکز و پیچیده، شرایط را برای حرکت سریع نامزدها سخت می کند.
با این وجود، طولانی بودن فرآیند انتخابات آمریکا بزرگترین مزایت برای هیلاری کلینتون، نامزد حزب دموکرات است. دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوریخواه بیش از 500 روز است که به صورت رسمی برای تصدی ریاست جمهوری آمریکا تلاش میکند. در 16 ژوئن 2015 (26 خرداد 1394) ترامپ سوار بر پله برقی خود را به روی صحنه رساند و اعلام کرد برای دههها خواهان رهبریت آزادترین کشور جهان بوده است.
در ادامه این مطلب آمده است: در آن سالها (که ترامپ سودای ریاست جمهوری آمریکا را در سر داشت) خود را به یکی از معروفترین مردان جهان تبدیل کرده بود. او تنها به خاطر ثروتش شهرت نداشت. براساس اعلام نشریه فوربس، نامزد جمهوریخواهان در انتخابات آمریکا سیصد و بیست و چهارمین ثروتمند جهان و صد و سیزدهمین ثروتمند آمریکا بود. حتی در صورتی که ترامپ به عنوان رییس جمهور آمریکا انتخاب شود، هفتمین رهبر ثروتمند جهان خواهد بود.
نگارنده در ادامه میافزاید: ترامپ از آن جهت به شهرت رسید که برای جامعه آمریکا تازگی داشت. او با موهای غیرمتعارفش، زندگی رومانتیک جالب خود، علاقهاش برای نامگذاری اشیاء به نام خود، گرایش به دیدن خود در تلویزیون و عبارت معروفش: "تو اخراجی" ( اصطلاحی که ترامپ بارها در برنامه تلویزیونی "کارآموز" که در آن مجری بود به بازنده میگفت) به شهرت رسید. او استاد مشاجره است.
با این وجود، چه ترامپ بداند و چه نداند، سرنوشت انتخاباتی او در 511امین روز( با برگزاری انتخابات) به اتمام میرسد. ترامپ در ابتدای کمپین انتخاباتی خود توانست هر یک از نامزدهای هم حزبی خود را با مطرح کردن مباحث فتنهگرانه از دور خارج کند. براساس شانس یا نبوغ، او همیشه میدانست چگونه پیش برود. او همیشه در حال حرکت بود. او حتی زمانی که رسانهها علیه او بودند نیز پیروز میشد. در اواخر سال 2015 او یک فرد منحصر به فرد بود. او یک نامزد مشهور بود. او توانسته بود تمامی رقبای خود را کنار بزند. اگر در آن برهه انتخابات برگزار میشد، او احتمالاً پیروز میشد. در ماه مه و ژوئن تمامی اخبار درباره ترامپ و رقبای درون حزبی او، مارک روبیوی "کودک" و تد کروز "دروغگو" (القابی که ترامپ به آنها نسبت داد)، بود.
با این وجود، در حال حاضر بزرگترین بیم ترامپ به حقیقت تبدیل میشود؛ مردم آمریکا دیگر به سخنان او گوش نمیدهند. مردم خسته شدهاند. رسوایی پس از رسوایی دیگر به آرامی از قدرت ترامپ کاسته است و او اکنون درحال فریاد از تریبون درباره تقلب گسترده در انتخابات است. نامزد جمهوریخواهان رسانهها را دروغگو میخواند و نظرسنجیها را غلط توصیف میکند. او در رقابت انتخاباتی بسیار عقب افتاده است و به نظر نمیرسد بمب خبری اف بی آی در روزهای اخیر (درباره تحقیقات مجدد درباره رسوایی ایمیلهای کلینتون) بتواند ترامپ را به رقابت بازگرداند.
نگارنده در پایان مینویسد: بزرگترین اشکال ترامپ زمان طولانی کمپین او است. 511 روز کمپین انتخاباتی یعنی کار ابدی در سیاست! برای مثال، جولیا گیلارد – اولین نخست وزیر زن استرالیا – تنها با 53 روز کمپین رهبر حزب کارگر این کشور شد. کوین راد – نخست وزیر سابق استرالیا – نیز تا زمان انتخابات تنها 83 روز کمپین انتخاباتی برپا کرد. واقعیت این است که در طول 500 روز کمپین انتخاباتی، ترامپ نامدار و ستاره، اقبال خود را از دست داد. طرفداران ترامپ شوق خود را نسبت به او از دست دادهاند و مخالفان او نیز اطمینان بیشتری برای شکست خوردن او کسب کردند و بقیه مردم جهان آرزو میکنند که او شکست بخورد. این اتفاق نزدیک است.
انتهای پیام/