احمد صادقی افزود: لذا زعفران در گناباد شاخص بوده و انتظار میرود که سطح زیر کشت این محصول هرساله در شهرستان افزایش یابد اما به دلیل کاهش منابع آبی ناشی از خشکسالی بویژه در ۳ ساله اخیر سطح زیر کشت زعفران در گناباد ثابت و تنها مناطق زیر کشت این محصول تغییر کرده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳ هزار و ۶۰۰ هکتار سطح زیرکشت زعفران در گناباد وجود دارد، تصریح کرد: به دلیل اینکه در سال گذشته فصل تابستان بسیار گرم و در فصل زمستان بارندگیهای گناباد کم بوده است، تولید زعفران امسال شهرستان دارای کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی میباشد.
معاون فنی مدیریت جهادکشاورزی گناباد گفت: میانگین تولید زعفران گناباد در سال گذشته ۴ تا ۵ کیلوگرم در هکتار بوده که این میزان امسال به ۲/۵ تا ۳ کیلوگرم کاهش مییابد.
معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی گناباد با اشاره به کاهش سطح زیرکشت زعفران در بخش کاخک به دلیل کاهش منابع آبی افزود: به دلیل کمبود آب در بخش کاخک، حدود ۴۰ تا ۵۰ هکتار از اراضی زعفران این بخش با تانکر آبرسانی میشود.
صادقی گفت: در سال گذشته قیمت فروش هرمترمکعب آب به کشاورزان ۱۵ هزار ریال بود و امسال این مبلغ ۴۰ هزار ریال بود که با تدابیر صورت گرفته شده و درخواست مسئولین شهرستان این میزان به ۱۷ هزار ریال کاهش یافت.
انتهایپیام//ف.ج