به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی حسن زاده، معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خوزستان بیان داشت: امسال 321 هزار و 126 کودک سه تا 6 ساله در خوزستان مورد معاینه تنبلی چشم و دیگر اختلالات بینایی قرار می گیرند.
وی افزود: این کودکان در 2 هزار و 200 پایگاه دائمی، غیر دائمی و تیم های سیار توسط 2 هزار و 300 مربی آموزش دیده معاینه می شوند.
حسن زاده ادامه داد: علاوه بر تنبلی چشم اختلالات دیگری از جمله دوبینی، عیوب انکساری، لزوم استفاده از عینک و نیاز به جراحی نیز تشخیص داده می شود.
معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خوزستان گفت:این معاینات در سه سطح انجام می شود که در سطح نخست مربیان در پایگاه ها کودکان را با دستگاه های بینایی سنجی معاینه می کنند و کودکان مبتلا به تنبلی چشم یا سایر اختلالات بینایی، در سطح دوم به کارشناسان بینایی سنج ارجاع، و در صورت نیاز عینک برای آنها تجویز می شود، و در سطح سه کودکان با مشکلات خاص به متخصصان چشم معرفی می شوند.
وی ادامه داد: این طرح همکاری آموزش و پرورش، شبکه های بهداشت و درمان و خانه های بهداشت را می طلبد.
حسن زاده اضافه کرد: پارسال 294 هزار و 724 کودک در خوزستان معاینه شدند که 18 هزار و 533 کودک مشکوک به سطح 2 ارجاع داده شدند که از این تعداد 15 هزار و 880 کودک به کارشناسان بینایی مراجعه کردند.
وی بیان داشت: از این تعداد 6 هزار و 193 کودک بیمار شناسایی شدند که از این تعداد یک هزار و 459 مبتلا به تنبلی چشم و چهار هزار و 108 نفر عیوب انکساری و بقیه به سایر اختلالات چشمی مبتلا بودند.
انتهای پیام/م