به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
سمنان، مريم سلمانيان سرپرست معاونت گردشگري اداره كل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان سمنان گفت: استان سمنان با سه غذاي اصلي شامل "ته چين گرمسار"، "ديگي سنگسر" و "سبزي پلوي سمناني" در بخش مسابقه غذاي اصلي شركت ميكند.
وي با اشاره به اينكه اين رويداد با رويكرد آئينهاي مذهبي و سفرههاي نذري برگزار ميشود، افزود: برگزيدگان بخش غذاي اين رويداد گردشگري به ليست غذاهاي رستوران و مراكز پذيرايي كشور افزوده ميشوند.
وي با بيان اينكه اين رويداد از پنجم تا هفتم آبان ماه در مشهد برگزار ميشود، گفت: با توجه به اينكه استان سمنان در بين استانهاي منطقه چهار قرار دارد، غذاهاي استان با غذاهاي محلي استانهای خراسان رضوي، خراسان شمالي، خراسان جنوبي رقابت ميكنند.
سلمانيان افزود: برگزاري مسابقه انتخاب پيش غذا و دسر و دمنوش برتر محلي و برپايي غرفههاي ارائه غذاهاي سنتي استان و صنايع دستي مرتبط با سفره ايراني نيز از ديگر بخش هاي اين رويداد است.
وي برندسازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری جهان، استانداردسازی واحدهای پذیرایی ملی و بومی، جذب گردشگر، حمایت از تنوع فرهنگی و غذایی و معرفی غذاهای سالم به مردم و گردشگران را از اهداف این رويداد عنوان كرد.
سرپرست معاونت گردشگري اداره كل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان سمنان گفت: احیای غذاهای سنتی، معرفي غذاهاي بومي مهجور مانده يا در حال فراموشي، تنوعبخشی به جاذبههای گردشگری و تبدیل غذاهای بومی و سنتی به یکی از جاذبههای هر منطقه و ترغیب رستورانها برای قرار دادن غذاهای محلی در منوی خود از ديگر اهداف برگزاری این رويداد است.
انتهای پیام / ه