8تولید کننده مواد غذایی گیلانی نشان رنگی استاندارد دریافت کردند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نشست خبری روز جهانی غذای سلامت گفت: دانشگاه علوم پزشکی پیش قدم در سلامت جامعه شده است و ما برنامه خوبی برای ساماندهی مسیر غذا مردم داریم که اولین برنامه با همکاری رسانه ملی، اصحاب رسانه های مختلف این فرهنگ مصرف با توجه به صنعتی شدن برای شهروندان روشن کنیم.

شاهرخ یوسف زاده افزود: برنامه های خوبی داریم نوع مصرف در پیشگیری بیمارهای مختلف در مهدکودک ها به اجرا خواهیم گذاشت.

وی با اشاره به اینکه از حضور ایشان در مسولیت دانشگاه علوم پزشکی گیلان از جمع آوری 450تن زباله بیمارستانی از سراوان تا به امروز خبر داد و فقط زباله های که در لایه دیگر زمین مکان اعلام شده دارد که جدا سازی این زباله زمان می ببرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی به شهروندان توصیه کرد که در مصرف غذایی خود به سلامت کامل مواد غذایی دقت کنند چون که نرم سرطان گیلان از کشور بالاتر است. 



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.