
دکتر علی عالمی افزود: معاونت بهداشت نیز با توجه به اهمیت این مقوله همواره بحث نظارت در سلامت نان را به طور ویژه در دستور کار داشته است.
او ادامه داد: در بازرسی های انجام شده توسط گروه مهندسی واحد بهداشت محیط حوزه معاونت بهداشت، دو نانوا به دلیل عدم رعایت موارد بهداشتی متخلف شناخته و واحد صنفی آنها پلمپ شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد اظهار داشت: یکی از دو نانوایی به دلیل افزودن بیش از حد مجاز مواد شیمیایی در نان و نانوایی دیگر بدلیل مشاهده موش در محیط نانوایی پلمپ گردید.
دکتر عالمی از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق سامانه 190 به معاونت بهداشت اطلاع دهند تا اقدامات لازم در اسرع وقت صورت پذیرد.
انتهای پیام// ح ت