استاد حوزه علمیه کابل گفت: همانگونه که تمام اماکن وشهرها در ایام محرم رنگ وبوی عزا و سوگواری دارند برنامه های تلویزیونی نیز باید شکل و محتوای عاشورایی داشته باشند.

رسانه های صوتی وتصویری باید شکل ومحتوای عاشورایی داشته باشند

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، حجت الاسلام والمسلمین اسد الله یوسفی؛ استاد حوزه علیمه کابل و عضو شورای علمای شیعه افغانستان  با انتقاد از  نشر  تصاویر برخی تلویزیونها در ایام عاشورا گفت:  رسانه ها باید به احترام محرم و ایام عزاداری تمام مسلمانان، تغییراتی در نشرات خود از منظر ظاهری و محتوایی ایجاد کنند.

وی  افزود: همانگونه که تمام اماکن و شهرها دراین روزها سیاه پوش می شود، برنامه های تلویزنی نیز باید شکلی عاشورایی داشته باشد.


استاد حوزه علمیه کابل ادامه داد: رسانه ها درقبال مردم مسوولیت بزرگی دارد و نباید محتوای  اخبار و گزارشات انها برخلاف عقاید، باورها و خواسته های مردم  باشد بلکه باید هم راستا با تفکر  واعتقاد دینی  مردم حرکت کنند .


عضو شورای  علمای شیعه افغانستان  اظهار داشت: اگر بعضی از رسانه به باور و اعتقادات مردم توجه نکنند، تصویر و فیلمهای ضد اخلاقی و ارزشی را به خصوص در ایام عاشورا نشر دهند قطعاً مورد نفرین مردم افغانستان قرار خواهد گرفت.


یوسفی اظهار داشت: مردم مسلمان افغانستان به عاشورای امام حسین(ع) به صورت ویژه احترام می گذارند و اگر اصحاب رسانه نیز دراین ایام رعایت داشته باشند شکی نیست که اعمال آنان مورد رضایت خدا وخلق قرار خواهند گرفت.


وی  در پاسخ به اینکه رسانه ها به عنوان منبع اطلاع رسانی ازهمه چیز آگاهی دارند و درعین حال درمناسبت های مختلف ازجمله درایام عاشورا به نشر برنامه های مبتذل پافشاری دارند دلیلش چیست؟ گفت: غفلت باعث  شده است این رسانه اهداف رسانه ای  و اعتقادات دینی  خود را فراموش کنند و اجازه دهند دشمن با استفاده از ضعف اعتقادی  آنها به اهداف  خود برسند.


 عضو شورای علمای شیعه افغانستان یاد آور شد: بی معرفتی از باورهای ملت افغانستان کار را به اینجا کشانده است و بدون شک رسانه ای که خواست مردم را نداند و مخاطبین خود را نشناسد موفق نخواهد بود.


استاد حوزه علمیه کابل  خاطر  نشان ساخت: ادامه این غفلت سبب می شود قضاوت مردم نسبت به آنان تغییر کرده و واین گونه تصور  شود که رسانه ها از طرف دستگاه هایی تقویت می شود که احترام به اسلام،  پیامبر خدا، عاشورا و کربلا ندارند.


یوسفی در پایان گفت:  وزارت اطلاعات و فرهنگ دولت جمهوری اسلامی افغانستان باید رسانه ها را رصد و برنامه ها را در چار چوکات مشخص تنظیم کرده  و نگذارد که برنامه های شکننده ی ضد مردمی را نشر داده و به اخلاق اسلامی آسیب و وحدت و اخوت اسلامی را خدشه دار نماید.


شایان ذکر است: متاسفانه  برخی از تلویزیونهای افغانستان هیچ گونه تغیراتی در نشرات خود ایجاد نکرده و همچنان به نشر برنامه های مبتذل پا فشاری دارند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.