مشیری افزود: این سد با هدف تامین آب 110 هزار هکتار از اراضی کشاورزی پایین دست و تولید سالانه 550 گیگا وات برق و کنترل سیلاب های رودخانه زهره در حال ساخت است.
وی با اشاره به اینکه این سد و نیروگاه با اعتبار هزار و 400 میلیارد تومان از محل منابع داخلی و فاینانس در حال ساخت است گفت: حدود 700 میلیارد تومان از این اعتبار از محل فاینانس است.
مشیری بیان کرد:تاکنون 600 میلیارد تومان برای این طرح هزینه شده و حدود 800 میلیارد تومان دیگر برای تکمیل نیاز است.
وی گفت:بیش از 8 میلیارد متر معکب روان آب، بدون استفاده از استان خارج می شود این در حالی است که تنها سد کوثر در شهرستان گچساران برای مهار آبهای سطحی در استان احداث شده و سد چم شیر در گچساران و تنگ سرخ در بویراحمد در حال ساخت است.
معاون اجرایی سد چمشیر هم با بیان اینکه کار مطالعات سد چم شیر از سال 73 آغاز و در سال 81 به اتمام رسید و عملیات اجرایی آن در سال 90 آغاز شد افزود:تاکنون برای احداث این سد حدود 5 میلیون متر مکعب حفاری روباز، حدود 7 کیلومتر حفاری زیر زمینی و تونل انجام شده و بتن ریزی های بخش بدنه و سازه های سد نیز در حال انجام است.
آقای فاضل افزود:از مجموع یک میلیون و 700 هزار متر مکعب بتن ریزی، حدود 700 هزار متر مکعب انجام شده است.
وی گفت: بتن مورد استفاده در سد چم شیر از نوع بتن ار. سی. سی یا غلطکی است که نسبت به سایر بتن ها چون با غلطک کوبیده می شود از استحکام و سرعت عمل بیشتری در اجرا برخوردار است.
وی افزود: طبق برنامۀ زمان بندی شده قرار است این سد سال 96 به بهره برداری برسد.
انتهای پیام/ش