روح ا... میر امینی مدیرعامل صندوق توسعه فناوریهای نوین در گفت و گو با
خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به توافقات اخیر انجامشده با صندوق نوآوری و شکوفایی، اظهار داشت: صندوق توسعه فناوریهای نوین قادر است ضمانتنامههای خود را با گستره و مبالغ بیشتر در سراسر کشور ارائه کند تا بهاینترتیب دغدغههای اصلی شرکتهای فعال در حوزه علم و فناوری کشور رفع شود.
وی ادامه داد: تعهد به حفظ منابع سپردهگذاران، عدم امکان ارزیابی تخصصی و عدم آشنایی کامل بانکها با ادبیات طرحها و ماهیت شرکتهای دانشبنیان ازموانع پیش روی بانکها در مواجهه با شرکتهای دانشبنیان است.
میر امینی گفت: این عوامل باعث شده بانکها ریسک صدور ضمانتنامه برای این شرکتها را با دریافت آوردههای نقدی زیاد یا وثیقههای سنگین از شرکتها جبران نمایند که اکثر شرکتهای دانشبنیان بهخصوص شرکتهای نوپا یا در حال رشد، با مشکلاتی در این خصوص مواجه میشوند.
مدیرعامل صندوق توسعه فناوریهای نوین عنوان کرد: صندوق توسعه فناوریهای نوین، بهموجب قانون و اسناد بالادستی اجازه دارد با صدور انواع ضمانتنامهها برای شرکتهای دانشبنیان، خلأ صدور ضمانتنامههای بانکی توسط بانکها را بهخوبی جبران کند و ضمانتنامههایی را مستقیماً صادر کند.
وی ابراز داشت: صندوق برای ارزیابی دقیق از ریسک و ارائه خدمات بهتر به شرکتها، به شبکهای متشکل از متخصصان فنی و اقتصادی مجهز است تا چنانچه هر شرکتی در هر نقطه از کشور نیازمند ضمانتنامه باشد، توسط متخصصین این شبکه مورد بررسی و ارزیابی قرارگرفته و با توجه به شرایط، ضمانتنامه منطبق با ریسک شرکت متقاضی صادر شود.
مدیر بازار و ابزارهای تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی نیز، با تاکید به اینکه تسهیلات لیزینگ این صندوق مشمول محصولات دانشبنیان سرمایهای و شبهه سرمایهای میشود گفت: نرخ تسهیلات لیزینگ را از 9 درصد تا 11 درصد اعلام کرد.
وی گفت: برای رسیدن به اهداف فعالیت اقتصاد دانشبنیان نیاز است تا در صنایع موجود که صنایع پایین و متوسط هستند.
انتهای پیام/