به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، مدیر کل کمیته امداد استان با بیان اینکه فعالیت های درمانی کمیته امداد به سه بخش بهداشتی، بیمه درمان پایه و بیمه مکمل درمان معطوف است، افزود: این نهاد در بسته بیمه مکمل به مددجویان خدمات ارزنده و متناسب با نیاز جامعه هدف را ارائه می کند و مددجویان در قالب این طرح از فرانشیز دارو، بستری، هزینه نگهداری سالمندان، آزمایشگاه بهره مند می شوند.
عباس اهرابی افزود:بیمه درمانی نیز شامل مددجویانی است دفترچه درمانی دارند که در این حوزه تنها مددجویان شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر از این خدمت بهره مند هستند.
وی با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۱۶۰بیمار زمین گیر تحت حمایت این نهاد قرار دارند،گفت: بیشتر این بیماران در شهرستان های بجنورد،اسفراین و شیروان هستند که ماهیانه یک میلیون ریال برای هزینه نگهداری آنها از سوی کمیته امداد پرداخت می شود.
اهرابی تعداد بیمه شدگان شهری بالای بیست هزار نفررا بیش از ۱۶ هزار نفر اعلام کرد و گفت: ارائه خدمات بیمه ای به روستائیان و شهرهای زیر بیست هزار نفر از چند سال گذشته از وظایف کمیته امداد برداشته شده و به همین منظور واگذاری بیمه درمانی روستائیان و شهرهای زیر بیست هزار نفر به کمیته امداد در سطح کشور در حال پیگیری است.
اهرابی گفت: سال گذشته حدود ۳۲ میلیارد ریال برای بیمه درمانی مددجویان هزینه شد.
وی با بیان اینکه هم اکنون چهار شهرستان بجنورد،اسفراین ،شیروان و مانه وسملقان در قالب این طرح از بیمه درمانی بهره مند هستند، افزود: هم اکنون بیش از هشت هزار و ۶۸۰ مددجو بجنوردی ،یکهزار و۲۶۰ مددجوی اسفرینی،پنج هزار و۲۵۰ مددجوی شیروانی ویکهزار و۱۰۰ مددجو در مانه وسمقان از این خدمت بهره مند هستند..
مدیرکل کمیته امداد استان گفت: کمیته امداد سال گذشته حدود ۱۰میلیارد ریال برای هزینه های بستری و سرپایی مددجویان هزینه کرد و بیش از دو میلیارد و ۳۰۰میلیون ریال نیز برای ارتقا شاخص های بهداشتی مددجویان پرداخت کرد.
اهرابی با بیان اینکه هم اکنون ۲۲ نفر بیمار دیالیزی تحت حمایت این نهاد قرار دارند که نیاز به پیوند کلیه دارند، یاد آور شد:هزینه پیوند هر کلیه ۱۵۰ میلیون ریال است که در مجموع اعتبار موردنیاز برای انجام عمل پیوند کلیه برای این افراد، سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.
انتهای پیام/آ