مجتبی صدیقی رییس سازمان امور دانشجویان در گفت وگو با
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره آمار دانشجویانی که برای ادامه تحصیل از کشور خارج می شوند، بیان کرد: خروج دانشجویان از کشور را تنها بسته به نوع خدمات و سرویس مورد نیازشان می توانیم رصد کنیم.
وی افزود: درواقع امکان ارائه آمار از افرادی که برای خروج از کشور به خدمات وزارت علوم ( مثل رفع مشکل نظام وظیفه، خروج از کشور یا آزادکردن مدارک تحصیلی خود) نیازی ندارند، نیست.
رییس سازمان امور دانشجویان درباره افرادی که برای خروج از کشور به آزاد کردن مدرک احتیاج دارند، عنوان کرد: سالانه بطور متوسط بین چهار تا پنج هزار آزاد سازی مدارک تحصیلی داریم که افراد برای اخذ خروجی و نامه برای اداره نظام وظیفه از طریق وزارت علوم جهت خروج از کشور تلاش می کنند.
صدیقی افزود: درواقع دانشجویان بعد تایید پذیرششان، از وزارت علوم نامه می گیرند و ضمن گذاشتن وثیقه آن را به اداره نظام وظیفه ارائه می کنند.
صدیقی در پاسخ به این سوال که آیا تمامی دانشجویان خارج شده از کشور بعد ادامه تحصیل به کشور بازمی گردند، گفت: کنترل بازگشت این افراد امکان پذیر نیست اما طبق ارزشیابی مدارک تحصیلی در این دو سه سال اخیر حدود چهار هزارنفر مدارکشان ارزشیابی نشده و اطلاعاتی از اینکه این تعداد به ایران بازگشتند یا به کل در کشور ماندند را نداریم.
انتهای پیام/