به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ هاشم نصیری عضو انجمن مدیران صنایع کشور گفت: براساس این طرح، زمان ماندگاری شیر بدون اینکه تغییرات خاصی در کیفیت آن به وجود آید افزایش می یابد.
وی با بیان اینکه تولید محصولات فراپاستوریزه با افزایش بهداشت و کیفیت، گامی در جهت افزایش مصرف سرانه شیر است افزود: راه اندازی این خط تولید پیشرفته همچنین در راستای افزایش سطح بهداشتی تولید شیر و بالا بردن سرانه مصرف لبنیات در سبد خانوار است.
نصیری ادامه داد: خط تولید شیراز فراپاستوریزه در راستای سیاست های شرکت فراورده های لبنی رامک در ارائه محصولات سالم و ارتقای فرهنگ مصرف جامعه و خرید تجهیزات پیشرفته تولید شیرهای ESL از معتبرترین شرکت های اروپایی صورت گرفته است.
عضو انجمن مدیران صنایع کشور بیان کرد: نتیجه این اقدام موثر و مفید، ارائه محصول با کیفیت به بازار و تامین نیاز مصرف کنندگان و پیرو آن افزایش سرانه مصرف در آینده است.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به ضرورت های موجود و نیاز بازار و جامعه، تولید محصولات فراپاستوریزه (ESL) با ماندگاری بالا در واقع اقدام را حرکتی نو و تاثیر گذار در تغییر شرایط بازار و مقاوم سازی اقتصادی است.
نصیری با بیان اینکه شیر یکی از فرآورده های بی نظیر است که به دلیل خواص غذایی ویژه که در مواد غذایی دیگر کمتر یافت میشود همواره مورد توجه طیف وسیعی از جامعه بوده است.
وی افزود: تولید محصولات فرا پاستوریزه و توجه به نیروی انسانی متخصص و آموزش دیده با توجه به کیفیت و بهداشت بالاتر شیر نسبت به شیر پاستوریزه این امکان را فراهم کرده که کشورمان با سرمایه های خرد و کلان گستردهای که دارد، بتواند این سرمایه ها را از دلال بازی، واسطهگری ها و فعالیت های سوداگرانه مخرب به سمت سرمایهگذاری های مولد و مطمئن سوق دهد.
عضو انجمن مدیران صنایع کشور به کاهش سرانه استفاده لبیات در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: از طرفی آمار بیماری پوکی استخوان به عنوان یک بیماری خاموش و مرموز در بین ایرانیان در سال های اخیر روند صعودی داشته است که به طور قطع وضعیت نامناسبی را در راه ایجاد یک جامعه سالم و پویا ایجاد می کند.
نصیری با بیان اینکه در سالی که به نام اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نامگذاری شده است از هیچ کوششی در راستای رسیدن به خودکفایی اقتصادی به ویژه در حوزه تولید محصولات غذایی نباید فروگذار کرد اظهار داشت: هر اقدامی که در راستای بهینه سازی تولید و تولید بر اساس ذائقه و سلیقه مشتری انجام شود یا دست تولید کنندگان محصولات غذایی را برای مشتری پسند تر شدن محصولات باز بگذارد.
علی زارعی افزود: در متداول ترین روش سالم سازی حرارتی شیر که پاستوریزاسیون نام دارد، محصول به مدت 15 تا 20 ثانیه در شرایط دمایی بین 72 تا 75 درجه سانتیگراد قرار میگیرد که در این روش همه باکتریهای بیماری زا و 99.5 درصد باکتریهای غیربیماری زا از بین می روند.
وی تصریح کرد: بهره گیری از فناوری پیشرفته ESL ضمن از میان برداشتن همه باکتری های بیماری زا، حدود 99 درصد باکتری های غیربیماری زا را نابود می کند.
انتهای پیام/ر