
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - سید ابراهیم حسینی در میز خدمت مشترک اعضای شورا و مدیران شهرداری منطقه ۴ برگزار شد، اظهار کرد: در دوران خدمت شورای ششم همواره تلاش شد که به همه ابعاد توسعه شهر توجه شده و پروژههای عمرانی، فرهنگی، زیرساختی و مدیریت بحران به طور همزمان در دستور کار قرار بگیرد.
او با اشاره به پروژههای متعدد در حال اجرا یا افتتاح شده در سطح شهر تصریح کرد: در هر نقطه از شهر که بایستیم، پروژهای در حال کار یا افتتاح شده یا در حال افتتاح وجود دارد، چون در دوره ششم تلاش شده است که به همه ابعاد توسعه شهر توجه شود.
حسینی از وروژههای مجموعه سینمایی امین تارخ و پروژه سیلبند سعدی یاد کرد و گفت: این پروژهها نشان از توجه جدی شورای ششم به مسائل فرهنگی و مدیریت بحران دارد؛ به گونهای که شهرداری شیراز با اجرای پروژه سیلبند سعدی توانست از وقوع سیل ویرانگر که در سال ۱۳۹۸ اتفاق افتاد جلوگیری کند.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در ادامه سخنان خود به دو فعالیت ویژه انجام شده در شورای ششم اشاره کرد و افزود: ۳ درصد از بودجه عمرانی شهر به صورت ویژه به رفع محرومیت در مناطق محروم اختصاص داده شده است که این رقم در سال جاری ۷۰۰ میلیارد تومان بوده و برای سال آینده ۹۶۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
او افزود: همچنین ۳ درصد دیگر از بودجه به احیای محلات با محوریت مساجد اختصاص داده شده است و مساجد میتوانند با همکاری سازمان فرهنگی شهرداری، فعالیتهای مختلفی را در سطح محلات انجام دهند.
حسینی در ادامه سخنانش با بیان اینکه شهرداری شیراز با پروژههای مترو، گامهای بلندی در رفع مشکلات ترافیکی برداشته است، اظهار کرد: شیراز پس از تهران تنها کلانشهری است که ۴ خط مترو فعال دارد و یکی از آنها به تازگی به بهره برداری رسیده و هم اکنون بیش از ۱۰۰ هزار مسافر روزانه از این خطوط استفاده میکند.
او با اشاره به افزایش ۷ برابری بودجه شهرداری در دوره ششم، تصریح کرد: این افزایش بودجه ناشی از یافتن راههای درآمدی جدید برای شهرداری بوده است و در حال حاضر ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان از بودجه شهرداری از محل سرمایهگذاریها تامین میشود.
۲۷۵۰ پروژه شهری در سطح شیراز در حال اجراست
مصطفی کیانی رحیمی رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز هم گفت: منطقه ۴ شهرداری شیراز یکی از گستردهترین و وسیعترین مناطق شهری است که خدمات متنوعی را میطلبد. در همین راستا، همکاری میان شهرداری، شورای شهر و مردم باید به شدت تقویت شود.
او افزود: در حال حاضر بیش از ۲ هزار و ۷۵۰ پروژه فعال در سطح شهر شیراز در دست اجراست که به بهبود کیفیت زیستی و ارتقای سرانههای خدمات عمومی اختصاص دارد. این پروژهها شامل توسعه فضای سبز، ایجاد پارکها، و احداث امکانات ورزشی و فرهنگی است که بخش بزرگی از آنها در منطقه ۴ اجرا میشود.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز از افزایش سرانه خدمات عمومی در منطقه کشن خبر داد و اظهار کرد: در کنار پروژههای عمرانی، در این دوره از مدیریت شهری توجه ویژهای به افزایش سرانههای فرهنگی، ورزشی و فضای سبز شده است. این اقدامات نه تنها موجب افزایش کیفیت زندگی شهروندان میشود بلکه در ارتقای زیبایی و کارآمدی شهری نیز مؤثر است.
کیانی رحیمی تصریح کرد: با اصلاح ضوابط در برخی مناطق، نظیر بلوار امیرکبیر و حواشی بلوار میثم، تلاش داریم ارزش افزودهای برای داراییهای مردم ایجاد کنیم. این اقدامات توسعه مسکن و کاربریهای انتفاعی را تسهیل کرده و برای مردم سودمند است.
او افزود: شورای اسلامی شهر شیراز به مشکلات موجود در منطقه کشن توجه دارد و امیدواریم با همکاری و تصمیمگیریهای به موقع، این مشکلات به زودی حل شود.
دنبال توزیع عادلانه خدمات شهری در شیراز هستیم
سیده مریم حسینی رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز گفت: کمیته محرومیتزدایی در دوره ششم شورای شهر شیراز با هدف اجرای عدالت و توزیع متوازن خدمات شهری در محلات مختلف تشکیل شده است.
او اظهار کرد: نگاه کمیته محرومیتزدایی، توزیع عادلانه تمامی خدمات شهری از تمامی دستگاههای خدماترسان در بین تمام محلات شهر است لذا محرومیتزدایی تنها به رفع نیازهای مالی محدود نمیشود.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز بیان کرد: در ابتدای کار ۱۰ محله برای رفع محرومیت در نظر گرفته شده بود، اما پس از توافق با سپاه فجر، این تعداد به ۴۰ محله افزایش یافت. البته پروژههایی در محلاتی غیر از این ۴۰ محله هدف، اجرا شده است.
او با اشاره به عدم رسیدگی به برخی محلات و فاضلاب آنها به مدت ۲۰ سال اظهار کرد: کمیته محرومیتزدایی با تشکیل جلسات متعدد با دستگاههای مختلف از جمله آبفا، تلاش کرد تا اولویت پروژههای شرکت آبفا را با پروژههای محرومیتزدایی شهرداری همراه کند تا بتوان مشکلات محلات را حل و فصل کرد.
حسینی از اختصاص بیش از ۲۰ میلیارد تومان بودجه برای شهرک کشن در سال گذشته خبر داد و افزود: این بودجه صرف پروژههایی مانند اجرای پارک ۷ هکتاری، لولهگذاری، روکش آسفالت و لکهگیری خیابان اصلی کشن شده است
او همچنین از عقب افتادن برخی پروژههای محرومیتزدایی در کشن به دلیل عدم اجرایی شدن زیرساختهای مربوط به آبفا گفت: با تلاشهای انجام شده، اولویت آبفا به محرومیتزدایی معطوف و زیرساختهای لازم برای اجرای پروژههای کمیته محرومیتزدایی فراهم شده است.
رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز در پایان سخنان خود از برگزاری جلسات مستمر با شهرداران برای بررسی و تعریف پروژههای سال ۱۴۰۴ خبر داد و از مردم درخواست کرد برای پروژههای ۱۴۰۴ در این محله نظراتشان را اعلام کنند.