به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مصطفی باقرزاده ، رئیس دامپزشکی قائمشهر، گفت: برای خرید دامهایی که دارای مخاط چشم و دهان زرد رنگ و همچنین تاول روی دمبه و کشاله ران دارند و نیز دامهایی که شکمشان ورم کرده اجتناب شود.
وی با اشاره به اینکه قطعه کردن گوشت و پوست کندن با دستکش انجام شود، افزود : دام بعد از کشتار حدود ۱۶ ساعت باید در دمای یخچال قرار گیرد زیرا گوشت در این دوره زمانی آنزیمهایی ترشح میکند که برای خوردن مطبوعتر میشود.
وی با بیان اینکه وقتی لاشه حیوان باز شد اگر کیست و آبسه دارد آنها را پاره نکنید، گفت: کیست و آبسه باید به شکل دست نخورده جدا شود چون احتمال وجود تخم انگل در این کیستها است.
رئیس دامپزشکی قائمشهر، افزود: مردم باید پس از ذبح و پوست کردن حیوان، استخوان و پوست و مواد زائد آن را به طور بهداشتی دفن کنند.
مصطفی باقرزاده گفت: در روز عید قربان اگر مردم نیاز به مشاوره بهداشتی دارند میتوانند با این شماره تماسهای ۴۲۰۳۹۸۰۰ و ۴۲۰۳۹۸۰۱ مشاوره بهداشتی دریافت کنند.
انتهای پیام/