به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛ مدیر جهاد کشاورزی بردسکن با بیان این مطلب گفت : سطح زیرکشت درختان انجیر در این شهرستان 200 هکتار است.
مهندس حسین محمدی افزود : انجیر بردسکن 100 درصد سالم و ارگانیک است و هیچ گونه کود شیمایی و سمی قبل از برداشت مورد استفاده کشاورزان قرار نمی گیرد.
او همچنین اظهار کرد: بیش از 6 هزار تن انجیر تر از سطح مزارع این شهرستان برداشت می شود که از این مقدار 70 درصد آن به صورت تازه خوری به مشهد و استان های دیگر ارسال می شود و 30 درصد باقی مانده نیز خشکبار می شود.
مدیر جهاد کشاورزی بردسکن قیمت محصول انجیر و بازار آن را مثبت ارزیابی کرد و ضمن اعلام آمادگی جهاد کشاورزی این شهرستان برای سرمایه گذاری در بحث فرآوری و صنایع تبدیلی وابسته به آن ؛ خواستار احداث کارخانه فرآوری این محصول در این شهرستان شد.
انتهای پیام // ا ه