به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، مجید روحانی نژاد با اشاره به اینکه 254 بازرس دامپزشکی آموزش دیده متشکل از 84 دامپزشک و 170 کارشناس و کاردان، نظارت بر عرضه و کشتار دام را بر عهده دارند؛افزود: این اکیپ ها در قالب 75 گروه ثابت و 106 گروه سیار نظارتی در سطح شهر مشهد خدمت رسانی می کنند.
وی خاطر نشان کرد: در اجرای این طرح علاوه بر نظارت بهداشتی بر عرضه و ذبح دام ها، نظارت شرعی نیز صورت می گیرد و 33 ناظر ذبح شرعی نیز به عنوان نماینده اداره کل دامپزشکی در کشتارگاه ها مستقر می باشند.
روحانی نژاد ضمن توصیه اکید به مردم در جهت خرید دام از مراکز مجاز اعلام شده، یادآور شد: دامپزشکی بر سلامت تمامی دام های عرضه شده در مناطق 5 گانه مشهد و کشتارگاه های دام شهرستان ها نظارت کامل داشته و این نظارت در مراحل قبل از کشتار، حین ذبح و پس از آن ادامه دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان رضوی هدف از نظارتهای بهداشتی و شرعی دامپزشکی را تامین بهداشت عمومی و جلوگیری از انتقال بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان عنوان کرد و گفت: تمامی شبکههای دامپزشکی و کشتارگاههای دام سطح استان در روز عید سعید قربان، فعال و آماده ارائه خدمات رایگان به هم استانیها هستند.
وی ذبح دام در معابر و خیابانها را موجب آلودگی زیست محیطی دانست و خاطرنشان کرد: در صورت امکان خیران استان، دامهای قربانی خود را در نزدیکترین کشتارگاه ذبح کنند، چراکه ذبح دام در منازل و معابر عمومی علاوه بر به مخاطره انداختن سلامت عمومی سبب، ایجاد آلودگی های ثانویه در گوشت استحصالی و نیز ایجاد آلودگی های زیست محیطی در معابر عمومی و انتشار بیماری های مشترک بین انسان و دام و از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو خواهد شد.
انتهای پیام// ف.ح