تندترین غذای جهان نوعی نودل است که در یک رستوران کوچک در جاکارتا اندونزی سرو می‌شود.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛، تندترین غذای جهان نوعی نودل است که در یک رستوران کوچک در جاکارتا اندونزی سرو می‌شود.  
 
این نودل به علت تندی بسیارش به نودل مرگ معروف است.

سرآشپز انگلیسی پس از خوردن این نودل قدرت شنوایی‌اش را به مدت 2 دقیقه از دست داد. 

ناشنوایی سرآشپز پس از خوردن تندترین غذای دنیا +تصاویر


ناشنوایی سرآشپز پس از خوردن تندترین غذای دنیا +تصاویر
 
منبع:خبرگزاری فارس
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.