به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پرویز طباطبایی فوق تخصص عفونی کودکان گفت: شایعترین علتی که یک نوزاد مبتلا به بیماری زردی میشود، ناسازگاری گروه خونی A به O است. یعنی گروه خونی بچه متولدشده A یا B باشد، در حالی که گروه خونی مادر O باشد.
وی افزود: علت دیگر ناسازگاری RH مادر و نوزاد است، یعنی بچه دارای RH مثبت و مادر RH منفی باشد.
عفونتهای ادراری با کمکاری تیروئید علل دیگر ابتلای کودکان به زردی از نظر این فوق تخصص عفونی کودکان بود.
طباطبایی گفت: اکثر نوزادان دارای زردی بیمارگونه در روز اول یا دوم تولد مشخص شده و باید حتماً درمان شوند، در غیر اینصورت به مشکلات مغزی دچار میشوند.
وی گفت: بیشتر نوزادان ایرانی در روز دوم و سوم زرد میشوند، اما این زردی فیزیولوژی است و در روز چهارم یا پنجم تولد بهطور خودبهخود درمان شده و احتیاج به داروی خاصی ندارند.
این فوق تخصص عفونی کودکان در پاسخ به این سوال که میگویند مادرانی که در دوران بارداری خود خوراکیهایی با طبع گرم میخورند، نوزاد آنها بعد از تولد مبتلا به زردی میشوند، گفت: این باور غلطی است و زردی نوزادان ربطی به تغذیه مادر در دوران بارداری ندارد.
منبع:خبرگزاری فارس
انتهای پیام/
خوبه که پزشک ها ما اطلاعات خودشون با طب سنتی اسلامی ادغام کنن تا پزشکی حاذق باشن
اقا تو بیمارستان به من گفتم عرق بهار و خاکشیر بخور برا زردی ...
خیلی خوردم و نتیجه هم داد
بر اساس طب سنتی رایج در بین پیشینیان ما مصرف میوه های گرمسیر مانند خرما در طول زمان بارداری تو مادر، در ابتدا به زردی کودک بسیار موثر و بالعکس یعنی مصرف میوه های سرد مانند هندوانه در پیشگیری این بیماری قابل تامل است و بارها مشاهده شده است