موزه این هفته از رازهای وسایل جنگی آدم‌های چند هزارساله و جمجمه آنها می‌گوید.

به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شاید همیشه این سوال برایتان بوجود آمده که انسان‌های فراموش شده در دل تاریخ با چه ابزارهایی می‌جنگیدند؟ یا اینکه اینقدر صحبت از قدرتشان در تاریخ می‌شود و یا اینکه استخوان بندیشان چگونه بوده؟

این‌ها سوالاتی است که همیشه موقع خواندن کتاب‌های تاریخ برایمان ایجاد می‌شد و خیلی از ما هنوز به پاسخ نرسیده‌ایم!

اما شما می‌توانید با یک سفر یک روزه به جواب تمام سوالاتتان برسید. موزه‌ای که در دل شهر کرمانشاه واقع شده پرده از رازها برداشته و با نگهداری وسایل رزم انسان‌های تاریخی پاسخگوی کنجکاوی انسان‌های عصر حاضر شده است.

موزه پارینه سنگی زاگرس نام موزه‌ای تخصصی در زمینه پیش از تاریخ است که در ردیف موزه‌های تخصصی جهان قرار دارد و به عنوان نخستین موزه پارینه سنگی خاورمیانه شناخته می‌شود.

این موزه در تکیه بیگلر بیگی و خیابان مدرس شهر کرمانشاه قرار دارد که در سال ۱۳۸۶ توسط فریدون بیگلری و مرادی بیستونی تأسیس شده‌ است و شامل مجموعه‌ای از ابزار آلات سنگی و استخوان‌های انسان از دوره‌های پارینه سنگی در ایران و کشورهای دیگر را شامل می‌شود.

همچنین  در موزه مولاژهایی از جمجمه انسان هوشمند، و تصاویر بازسازی شده از شکارچیان عصر سنگ نمایش داده می‌شود.

در واقع می‌توان گفت قدمت وسایلی که در چهار اتاق این موزه قرار دارد متعلق به هزار تا هشت هزار سال است قدمتی که کم نیست و تاریخ از آن زبانه می‌کشد.

پس اگر به این شهر رفتید دیدن این موزه تاریخی و اعجاب انگیز را از دست ندهید تا به تمام سوال‌های خود پاسخ بدهید.


گزارش از نیلوفر جوانشیر





انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار