یک واحد صنفی عرضه‌ کننده گوشت قرمز به دلیل تخلف بهداشتی در شهرستان دامغان پلمپ شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از دامغان ، دکتر علی اصغر جلالوند رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دامغان گفت: طی بازرسی های صورت گرفته توسط کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی این اداره از یک واحد قصابی، لاشه های دام های کشتار شده در خارج از کشتارگاه بدون مهر و برچسب معتبر دامپزشکی رؤیت گردید؛ که بعد از ضبط لاشه های مذکور، فرد خاطی به مراجع قضایی معرفی و بر اساس ماده 12 قانون سازمان دامپزشکی کشور، این واحد صنفی پلمپ گردید.
وی خاطرنشان کرد: گوشت‌ های عرضه‌ شده در قصابی‌ها باید در کشتارگاه‌های تحت نظارت دامپزشکی تهیه شود و داخل کشتارگاه‌ها، دام های کشتاری قبل، حین و بعد از کشتار تحت بازرسی و کنترل دقیق بازرسان بهداشتی قرار می ‌گیرد که این امر سبب کنترل و پیشگیری از بیماری‌ های مشترک بین انسان و دام از جمله تب کریمه کنگو، هاری، سل و بروسلوز و غیره می گردد.
دکتر جلالوند در پایان از عموم شهروندان عزیز درخواست نمود که فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و در هنگام خرید به تاریخ تولید، انقضاء و سایر مشخصات محصول دقت لازم را داشته باشند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در این خصوص مراتب را در اسرع وقت از طریق تماس با اداره دامپزشکی شهرستان خود و یا سامانه اطلاع رسانی 1512 اعلام نمایند.
انتهای پیام / ه

برچسب ها: پلمپ ، یک واحد ، قصابی ، دامغان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.