کرمان؛

اغلب آسیب های اجتماعی استان ناشی از حمل مواد است

قائم مقام مدیرکل بهزیستی استان کرمان گفت: آسیب های کودک آزاری وهمسرآزاری در استان کرمان به سبب معبر بودن این استان درحمل موادمخدر وجود دارند.

اغلب آسیب های اجتماعی استان ناشی از حمل مواد استبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، مهدی نخعی اقدامات انجام شده در حوزه ارائه آموزش های اجتماع محور را خوب ارزیابی کرد و گفت: اعتیاد، طلاق، همسرآزاری و کودک آزاری از مهمترین آسیب های اجتماعی استان کرمان به شمار می رود و فرار کودکان در رتبه بعدی از آسیب های اجتماعی استان است.

وی به راه اندازی اورژانس هی اجتماعی از حدود 10 سال قبل اشاره کرد و افزود: این اورژانس ها قدرت اجرایی خوبی دارد و قضات و نیروی انتظامی نیز در این زمینه همکاری بسیار خوبی دارند.
وی اظهار کرد: در بحث های اجتماعی تمام تلاش مجموعه بهزیستی با رویکردهای قضایی متفاوت است و بر مبنای اقدامات پیشگیرانه و مددکارانه اقدام می شود.

قائم مقام مدیرکل بهزیستی استان کرمان گفت: شمار ارائه خدمات سیار از یکهزار نفر در سال گذشته به یکهزار و 350 نفر در سال جاری افزایش یافته است.

وی تصریح کرد: افزایش مراجعات به اورژانس های اجتماعی نشان دهنده افزایش اطلاعات مردم است که به دنبال آن هستند مشکلات خود را حل کنند.

نخعی گفت: یکی از دلایل بروز طلاق بین زوجین، آشنا شدن هر یک از آنها به حقوق خود است که موجب می شود با غیر قابل تحمل شدن زندگی مشترک، به آن پایان دهند.

وی ادامه داد: در بروز پدیده طلاق باید توجه کرد با افزایش سطح توقعات و کاهش آستانه صبر، تحمل و سازگاری زوجین شاهد رشد طلاق بوده ایم و به نوعی شاهد دلایل بچه گانه در بروز این پدیده هستیم.

وی گفت: شبکه های اجتماعی در بسیاری از زمینه ها نقش منفی داشته اند زیرا با فرهنگ آن به صورت همزمان وارد جامعه ما نشده اند و این امر موجب بروز برخی آسیب ها شده است.

قائم مقام مدیرکل بهزیستی استان کرمان خاطرنشان کرد: باید روی مسائل فرهنگی آنقدر کار کنیم که زمینه را برای کاهش آسیب های اجتماعی فراهم آورد.

وی گفت: آموزش های پیشگیری از آسیب های اجتماعی باید از کوچکترین سنین آغاز شود زیرا مسائل فرهنگی به دلیل آنکه یکباره ایجاد نشده اند، یکباره نیز حل نمی شوند.

وی  درباره بالا بودن آمار خودکشی در برخی از شهرستان های استان کرمان گفت: راور از شهرستان هایی است که آمار خودکشی در آن بالا بود و با راه اندازی مرکز اورژانس اجتماعی در این شهرستان تلاش شده تا حدودی از این آسیب جلوگیری شود.

نخعی با تاکید بر اینکه در راور نیاز به کار تحقیقی و برنامه ای برای کاهش میزان خودکشی هاست ادامه داد: در حوزه کارهای تحقیقی برای کاهش خودکشی پیگیری های لازم انجام شده و اعتبار آن نیز در مصوبات سفر رئیس سازمان بهزیستی پیش بینی می شود و امیدواریم نسخه کارایی را برای شهرستان راور تعریف کنیم.

وی گفت: پدید آمدن افسردگی بین مردم آمار خودکشی را بالا برده است که با راه اندازی اورژانس های اجتماعی در راور، میزان خودکشی ها به شدت کاهش یافته است.

وی افزود: در برخی مناطق جنوب استان کرمان نیز موضوع کودکان سرراهی موضوعی فرهنگی است زیرا تعدد زوجین و بارداری ناخواسته را در این شهرستان ها داریم و از سوی دیگر نبود فرهنگ جلوگیری از بارداری و فقر باعث شده فرزند را از خود جدا کنند.
انتهای پیام/ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار