به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت:فرهنگ آشپزی ایرانی یکی از مکاتیب سه گانه شناخته شده جهان است.
جلیل بالایی گفت:براساس مطالعات شکل گرفته 75 درصد از گردشگران قبل از حرکت و تعیین مقصد به نوع غذای مقصد توجه می کنند.
وی افزود: 60 درصد از هزینه سفر گردشگران صرف غذا می شود به همین دلیل در مقوله گردشگری در کنار اقامت به بحث غذا توجه می شود.
به گفته این مسئول، معرفی غذاها و نحوه پخت آنان به شکل کتابچه ای در اختیار بازدید کنندگان قرار می گیرد.
وی از برپایی کارگاه آموزشی و پژوهشی طبخ غذا با حضور 6 نفر از اساتید این رشته در کلاس های آموزشی برای جوانان علاقمند خبرداد و هدف از آن را غنی کردن فرهنگ اعلام کرد.
انتهای پیام/پ