فرهنگ آشپزی ایرانی یکی از مکاتیب سه گانه شناخته شده جهان است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت:فرهنگ آشپزی ایرانی یکی از مکاتیب سه گانه شناخته شده جهان است.

جلیل بالایی گفت:براساس مطالعات شکل گرفته 75 درصد از گردشگران قبل از حرکت و تعیین مقصد به نوع غذای مقصد توجه می کنند.

وی افزود: 60 درصد از هزینه سفر گردشگران صرف غذا می شود به همین دلیل در مقوله گردشگری در کنار اقامت به بحث غذا توجه می شود.

به گفته این مسئول، معرفی غذاها و نحوه پخت آنان به شکل کتابچه ای در اختیار بازدید کنندگان قرار می گیرد.

وی از برپایی کارگاه آموزشی و پژوهشی طبخ غذا با حضور 6 نفر از اساتید این رشته در کلاس های آموزشی برای جوانان علاقمند خبرداد و هدف از آن را غنی کردن فرهنگ اعلام کرد.


انتهای پیام/پ

برچسب ها: کرمانشاه ، غذا ، مکاتب ، جهان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.