علی اکبر زینتیزاده مجری پروژه تصفیه آب فاضلاب در گفتوگو با
خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به تصفیه فیزیکی آب گفت: جهت حذف مواد مغذی از فاضلاب با روشهای متعارف، سه بیوراکتور مجزا مورد نیاز است که مستلزم صرف هزینه اولیه بالا جهت ساخت و راهبری سیستمها است.
وی ادامه داد: این طرح با حذف همزمان کربن و مواد مغذی (نیتروژن و فسفر) در یک بیوراکتور غشایی منفرد انجام شده و با تنطیم شرایط هوادهی و کاربرد امواج فراصوت، فرآیندهای مورد نیاز در یک بیوراکتور صورت میگیرد.
زینتیزاده یادآور شد: در این سیستم به دلیل بالا بودن شدت واکنش با به کارگیری امواج مافوق صوت و رژیم هیدرولیکی ویژه، زمان ماندگاری مورد نیاز کمتر میشود.
وی عنوان کرد: استفاده از غشاء در خروجی این بیوراکتور مزایایی از قبیل کاهش گرفتگی، افزایش عمر غشا و کاهش مصرف انرژی دارد و در این طرح سعی شده که با تلفیق این بیوراکتور با ستآپ غشایی، فاضلاب لبنی را تا حد استاندارد آب بهداشتی تصفیه کرد.
مجری این پروژه گفت: پکیج بیوراکتور منفرد بی هوازی، هوازی، انوکسیک با جریان رو به بالا با بهرهگیری از انرژی فراصوت و نانوفیلتراسیون تقویت میشود و بدین طریق میتوان جهت تولید آب بهداشتی از فاضلاب رستوران ها، هتل ها، ادارات و اجتماعات کوچک با صرف کمترین انرژی و سرمایه اقدام کرد.
انتهای پیام/