یک کارشناس اقتصادی گفت: نبود حمایت ویژه دولت از بخش تولید داخلی سبب دلسردشدن تولیدکننده از ادامه فعالیت شده که این امر رکود اقتصادی را به دنبال دارد.

ناصر رزق خواه کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به مشکلات پیش روی اقتصاد کشور، اظهار داشت: در شرایط فعلی آنطور که باید و شاید به تولید کنندگان بهایی داده نمی شود. از طرفی نه به آن ها تسهیلات داده می شود و نه مشکلات آن ها مورد بررسی قرار می گیرد در نتیجه تولید کننده از بخش تولید کناره گیری می کند.

وی افزود: زمانی که دولت تولید کننده را نادیده می گیرد ،دلالی و قاچاق در بازار بیشتر می شود و عده ای در این میان سوء استفاده می کنند؛ مشکل اساسی این است که تکلیف دولت, مردم و تولید کننده مشخص نیست و به نوعی امید بهبود وضعیت اقتصادی از بین رفته است.

این کارشناس تصریح کرد: این مشکلات پیامدهایی نظیر بیکاری، رکود و نابسامانی اقتصادی را به دنبال دارد.

رزق خواه در ادامه گفت: تولید کننده در شرایطی که باید مالیات بیشتری نسبت به کسانی که متخلف هستند بپردازد، ریسک سرمایه گذاری در بخش تولید و صنعت را نمی پذیرد.

وی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی تبعات اجتماعی نیز به همراه دارد ،افزود:زمانی که پایه اقتصاد کشور سست باشد و خانواده درآمد پایداری کسب نکند، آمار طلاق بالا می رود و بیکاری بیشتر می شود که در این موضوع تمامی دستگاه های اجرایی و مسئولان مقصرند. 

 ناصر رزق خواه بیان کرد: باید باوری ایجاد شود تا تولید کننده با انگیزه ای مضاعف به فعالیت خود ادامه دهد؛ وقتی اعتماد متقابل ایجاد شود، اقتصاد کشور از رکود و بن بستی که پیش رو دارد خارج خواهد شد.

این کارشناس در ادامه یادآور شد: دولت بیشتر تمرکز خود را در مسائل سیاست های خارجی گذاشته است و مسائل داخلی را به فراموشی سپرده است اما مردم از وضعیت موجود در کشور عاجز شده اند. 

رزق خواه در خصوص چشم انداز اقتصاد ایران ،بیان کرد: بعید است در چهار سال آینده بهبودی در وضعیت اقتصادی کشور حاکم شود و به نظر می رسد با سیاست های فعلی دولت بیشتر وارد رکود شویم، بنابراین لازم است با تمهیدات ویژه و کاربردی با این موضوع مقابله کرد.




انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار