عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از ضرورت توجه به تربیت دینی در دانشجو معلمان برای پرورش نسل‌های آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حداد عادل عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در همایش مسئولان دفاتر نهاد مقام معظم رهبری به دانشگاه فرهنگیان که امروز در تالار آیینه برگزار شد، با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی فرصتی است تا روحانیون در دانشگاه‌ها به ترویج اسلام بپردازند، گفت: باید این مسئله را قدر بدانیم و به تربیت اسلامی افرادی که از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شوند هر چه بیشتر توجه شود.

وی خطاب به نمایندگان نهاد رهبری عنوان کرد: برای دانشجویانی که با شما در ارتباط هستند باید وضع دنیای امروز که حضور خدا در آن کمتر احساس می‌شود را تشریح کنید تا دانشجویان به ضرورت دین در زندگی پی ببرند.

حداد عادل اظهار کرد: در دنیای غرب تصمیم‌گیری‌های مربوط به مسائل جنگ، صلح و مواردی‌ دیگری از این قبیل بدون توجه به مبانی دینی تشریح می‌شود و همین امر موجب شده تا توفیق چندانی در وضعیت زندگی حاصل نشود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه کشور در آینده به دست فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها اداره می‌شود، اظهار کرد: حضور روحانیون در همه دانشگاه‌ها لازم است اما در دانشگاه فرهنگیان که به تربیت نسل آینده کشور می‌پردازد این حضور ضرورت بیشتری دارد لذا باید به تربیت دینی این افراد بیشتری شود.

حداد عادل با اشاره به اینکه انحرافات اخلاقی در دانشگاه تربیت معلم اثر منفی بیشتری دارد، یادآور شد: در انقلاب اسلامی آموزش و پرورش قلب نظام است و تربیت معلم در مرکز آن قرار داد یعنی اگر بخواهیم ایران را اصلاح کنیم اول باید به تربیت کودکان که لازمه آن تربیت معلم و ساماندهی وضعیت آن‌ها است، بپردازیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: آموزش و پرورش پیش از این در دوره‌های کارشناسی و تربیت دبیر اختیاری نداشت اما به تدریج این وضعیت به این نهاد آموزشی محول شد و حال باید همگی همت کنند تا مسیر طولانی که برای دانشگاه تعریف شده به بهترین نحو مدیریت شود.

حداد عادل گفت: اکنون تربیت معلم در دانشگاه فرهنگیان پاسخگوی نیاز آموزش و پرورش نیست لذا باید به سطح استانداردهای بالاتری دست یابیم که در این مسیر توجه به جذب هیئت علمی و ساماندهی شرایط اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی اظهار کرد: باید در گزینش معلمان به ویژه در دانشگاه فرهنگیان نگاه ویژه‌‌ای داشته باشیم تا افرادی اصلح‌ برای تربیت نسل آینده انتخاب شوند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه نمایندگان نهاد رهبری باید ارتباط خوبی با دانشگاه فرهنگیان برقرار کنند، گفت: دانشجویان با فضاهای فکری متفاوت در دانشگاه حضور پیدا می‌کنند و اقتضای سن آن‌ها ایجاب می‌کند تا روحیه‌ای اعتراضی داشته باشند لذا باید نمایندگان نهاد رهبری با مدیریتی صحیح آن‌ها را مدیریت کنند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش در جمع خبرنگاران در خصوص ساماندهی و تعیین تکلیف رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: اکنون مشکلی در مدیریت این دانشگاه وجود ندارد و تمامی فعالیت با حضور سرپرست دانشگاه به خوبی انجام می‌شود.

حداد عادل در پاسخ به این سؤال که آیا جذب هیئت علمی و روشن شدن وضعیت دانشگاه‌ها با هم ارتباطی دارد یا خیر اظهار کرد: این بلاتکلیفی در دانشگاه خوب نیست اما جذب هیئت علمی به مسئله تعیین تکلیف رئیس دانشگاه مربوط نبوده و چنانچه تخصیص اعتبار انجام شود جذب و گزینش هیات علمی در دستور کار قرار می‌گیرد.

برگزاری دوره‌های آموزشی در استان‌ها
حجت‌الاسلام و المسلمین لطیفی رئیس پژوهشکده تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه فرهنگیان در این مراسم با اشاره به اینکه این پژوهشکده ابتدای سال 94 در قم تأسیس شد، گفت: دانشگاه فرهنگیان این پژوهشگاه را احداث کرده اما هنوز فرایند‌های اخذ مجوز در وزارت علوم نهایی نشده است.

وی با بیان اینکه به طور کلی پژوهشکده نیازمند حمایت نهاد رهبری است، ادامه داد: نیازمند اعضای هیات علمی با سابقه پرورشی در حوزه تعلیم و تربیت اسلامی هستیم.

لطیفی با اشاره به اینکه از هفته سوم شهریور ماه دوره آموزشی در شهر قم برگزار می‌شود، عنوان کرد: برای هر یک از دروس در استان‌ها استادی و 8 درس معرفی شده و به عنوان دروس تربیت اسلامی تعلیم داده می‌شود.

وی گفت: در این دوره دروس مغایرتی‌ با معارف اسلامی نداشته و یکی از اهداف تربیت اسلامی معطوف شده که شرکت‌کنندگان در این دوره به عنوان رابطان‌ این آموزه‌ها تعلیم داده می‌شوند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار