به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ هادی ذبیحی در آغاز برداشت محصول انجیر در بخش خورش رستم شهرستان خلخال افزود: امسال پیش بینی می شود از سطح 40 هکتار باغ انجیر با میانگین عملکرد 5 تن در هر هکتار حدود 200 تن محصول انجیر در برداشت شود.
وی ارقام عمده انجیر تولید شده را از نوع سیاه و زرد و ارقام محلی پیکانی و اسمعلی عنوان کرد و گفت: انجیر تولید شده در خلخال سرشار از قند است به طوری که 50 درصد آن را قند تشکیل میدهد همچنین منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامینهای C ، B ، A است.
وی افزود: محصول انجیر تولید شده به صورت تازهخوری روانه بازارهای شهرستان و نیز شهرستانهای همجوار میشود و در برخی موارد به صورت خشکبار فرآوری شده و به دلیل داشتن کیفیت و مرغوبیت بالا مشتری خاص خود را دارد.
انتهای پیام/ح