به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
آبادان؛رئیس بندر صادراتی شرکت پالایش نفت آبادان در ماهشهر گفت: با بازسازی موتورهای موجود در انبارهای شرکت پالایش نفت آبادان موفق شدیم چند فروند قایق راهنما، یدک کش و بارج که در اختیار شرکت عمران ساحل بود و این شرکت نیز درصدد اسقاط آنها بود، احیاء کنیم.
زندیه افزود:آوری۳۰ هزار لیتر مواد نفتی و جلوگیری از ورود آن به دریا به دست آمد، این اقدام ۳۰ میلیارد ریال صرفه جویی در زمینه خرید ادوات بازدارنده را سبب شد.
وی با قدردانی از همکاران در قرارگاه خاتم، گفت: این تعامل نشانه ای از خدمات متقابلی است که سالهاست در میان مدیران و کارکنان هر دو بخش (بندر صادراتی ماهشهر و شرکت عمران ساحل) اعمال می شود.
زندیه افزود: حدود یک سال و نیم قبل، بندر صادراتی ماهشهر از قایق هایی پیمانکاری استفاده می کرد اما اکنون کار بازسازی و نگهداشت آن توسط کارکنان زحمتکش عملیات دریایی انجام می شود.
وی گفت: با پایان تحریم های دریایی و انعقاد قراردادهایی میان امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران با شرکت های انتقال محصولات نفتی در تعاقب آن، سبب شد تا پای کشتی های بزرگ به این پایانه نفتی باز شود.
رئیس بندر صادراتی شرکت پالایش نفت آبادان در ماهشهر با بیان اینکه به تازگی شمار بیشتری از این نفتکش ها که از حجم و طول بیشتری نسبت به زمان تحریم برخوردارند در اسکله های هشت گانه بندر صادراتی ماهشهر پهلو می گیرند، افزود: به رغم وجود ریسک بالای پهلوگیری نفتکش های عظیم و حساسیت کار با توجه به عرض کم آبراهه، کارکنان تلاشگر بندر، اقدام فوق العاده تخصصی و کاملا حرفه ای خود را به شکل کامل انجام می دهند که این کار در هیچ پایانه نفتی دیگر در کشور انجام نمی شود.
زندیه بر برخورداری این بندر از بالاترین سطح آموزش ها و گواهینامه ها در میان تمامی پایلوت های مجاور تاکید کرد.
انتهای پیام/