آیین بزرگداشت بیستمین سالگرد ارتحال آیت الله سید عباس اعتمادی در مسجد اعظم کرسی این شهر برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس دیشب در این آئین با تجلیل از خدمات آیت الله اعتمادی، گفت: ساخت مدرسه و تربیت طلبه ها از جمله خدمت های ارزشمند این عالم دینی است.
آیت الله غلامعلی نعیم آبادی قشرهای مختلف مردم را به پرهیز ازغیبت توصیه کرد و افزود: غیبت خطرناک ترین پدیده اخلاقی در جامعه است که بین انسان ها جدایی ایجاد می کند.
وی هم چنین تاکید کرد: غیبت باعث از بین بردن پایه های وحدت و اعتماد در جامعه می شود.
آیت الله اعتمادی فرزند سید محمود در سال 1311 شمسی در کاشان بدنیا آمد و پس از دوران تحصیلات کلاسیک به حوزه مرحوم آیت الله آمیر سید علی یثریی رفت و دروس سطح را در محضرحاج شیخ محمود نجفی از استادان نامی کاشان فرا گرفت.
این عالم وارسته پس از آن به قم مشرف و ابتدا در مدرسه مرحوم حاج سید صادق روحانی و پس از آن برای ادامه تحصیل و فراگیری بیشتر علوم دینی راهی مدرسه فیضه شد.
آیت الله اعتمادی، سطوح اول را از آقای لاکانی و نیز در محضر شهید محراب حضرت آیت الله صدوقی یزدی، آیت الله مرحوم آشیخ مجاهدی و کفایت و مکاسب را نیز از محضر آیت الله العظمی نجفی مرعشی استفاده کرد.
این عالم جلیل القدر نیز درس خارج را از محضر علمای اعلام و آیات عظام حضرت آیت الله داماد، آیت الله حاج شیخ محمد علی اراکی، آیت الله آشیخ عبدالنبی (اراکی) عراقی، اصول و فقه را از آیات عظام بروجردی و گلپایگانی و درس خارج فقه را از محضر آیت الله بروجردی فرا گرفت.
هوش و استعداد سرشار آیت الله اعتمادی زبانزد همه استادان و فضلا بود به گونه ای به گفته آیت الله سید محمدتقی طباطبائی ایشان کمتر از 30 سالگی به درجه اجتهاد نائل شد و از محضر آیت الله شاهرودی اجازه اجهاد گرفت.
مهمترین فعالیت علمی آیت الله اعتمادی، تدریس علوم حوزوی، تربیت و پرورش طلاب از ابتدای تحصیل تا سال آخرحیاتش بود.
افزون بر مجموعه سخنرانی های آیت الله اعتمادی که بیش از صدها نوار است، «لب البیان فی معرفت الانسان ودائع المنان» و «رسالت الاعتمادیه فی اصول الاعتقادیه» از جمله آثار و تالیفات این عالم جلیل القدر است.
این عالم ربانی با همتی بلند و تنها با توکل به خداوند سبحان و بدون هیچ گونه وابستگی اقدامهای بزرگ اجتماعی فرهنگی در شهرستان کاشان انجام داده است.
ساخت مسجد اعظم کرسی، دارالعلم اسلامی شامل حوزه علمیه و کتابخانه عمومی از جمله اقدامهای مذهبی، فرهنگی و اجتماعی آیت الله اعتمادی در شهرستان کاشان بوده است.
افزون بر آن که درب بیت آیت الله اعتمادی برای برطرف کردن مشکلات مردم همیشه باز بود، این عالم مجاهد نظارت کامل بر بسیاری از هیئت های مذهبی کاشان، اعزام روحانی برای سخنرانی در منبرها و امامت نماز جماعت بسیاری از مساجد کاشان را بر عهده داشته است.
آیت الله اعتمادی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری قائد عظیم الشان حضرت امام خمینی (ره) نقش عمده ای در ترویج اهداف عالیه انقلاب اسلامی داشتند.
این عالم دینی از همان آغاز انقلاب اسلامی از نخستین علمای کاشان بودندکه در تظاهرات خیابانی به ایراد سخنرانی علیه رژیم طاغوت پرداختند.
نخستین کتاب در کاشان درخصوص اهمیت انقلاب اسلامی به نام «سیمای انقلاب اسلامی» به انضمام اشعار عربی بی نقطه در مدح حضرت امام خمینی (ره) توسط این عالم بزرگوار نوشته شده است.
آیت الله اعتمادی سرانجام در تاریخ بیست و یکم مرداد سال 75 در بازگشت از زیارت حضرت ثامن الحج به همراه فرزندش حجت الاسلام والمسلمین آمیر سید حسین اعتمادی بر اثر تصادف رانندگی به لقاءالله پیوست.


انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.