به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، علی گلمرادی اظهار داشت: تا حدود دو ماه آینده دفترچههایی به دست مردم میرسد که بر اساس این دفترچهها مردم با مشکلات و مسائل منطقه آشنا میشوندوباید درحل آنها مشارکت داشته باشند و حضور مردم یکی از شاخصههای اقتصاد مقاومتی است که در سال جاری باید اجرا شود..
وی با بیان اینکه آگاهی و مشارکت مردم در اقتصاد مقاومتی نقش جدی دارد گفت: بندرهندیجان با توجه به ظرفیت و توانایی که دارد به قطب صید و صیادی منطقه تبدیل میشودونیزبرای پیگیر برنامههای اجرایی و نیازهای حوزه انتخابیه دستورکاری تعریف شده و بر اساس آن میتوانیم مشکلات را با اولویت بندی برطرف کنیم .
عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: مردمی کردن اقتصاد، سبب موفقیت این مقوله میشود همینطور که در دفاع مقدس این مشارکت مردم بود که ملت ایران را سربلند کرد امروز نیز موضوع اقتصاد کمتر از دفاع مقدس نیست.
وی با اشاره به برخی عادات نامناسب در میان جوانان گفت: ما به تنبلی عادت کردهایم؛ مثلا کسی که مدرک دکتری دارد به دنبال استخدام در پتروشیمی یا اداره دولتی است، یعنی دیگر جسارت و شهامت راهاندازی کسبوکار را هم ندارد که دو نفر دیگر از افراد کم استعداد را نیز کنار مشغول کند.
گلمرادی عنوان کرد: ادارات کار و آموزش فنی و حرفهای مکلف هستند مهارتیابی کنند و آموزشهای تخصصی به جوانان بدهند تا جوانان کسبوکار کوچک و قانونی راهاندازی کنند.
وی افزود: ما نیز در کنار آنها بحث توسعه منطقه ویژه، ساحل سازی، رونق یک بندر و صید صیادی را داریم در جلسهای که با فرماندار هندیجان داشتیم مقرر شد اتفاق بزرگی در این حوزهها صورت گیرد البته نیاز به پیگیری، مجوز و گزارش توجیهی دارد که ما بتوانیم در هندیجان بهعنوان قطب صید و صیادی بهصورت پرورش آبزیان یک برندی برای این شهرستان ایجاد کنیم.
نماینده مردم هندیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در مجلس شورای اسلامی به چند روش مختلف باید مدافع حقوحقوق مردم باشیم؛ روش اول اینکه مسائل و مشکلات مردم را باید در قالب تذکر و نطق بیان کنیم که با نشست و جلسات باید به وزارتخانهها اعلام کنیم و آنها پیگیر مسائل شوند. روش دوم نیز این است که بهصورت کتبی مسائل را با مسئولان مکاتبه میکنیم و شرح میدهیم و به وزارت خانههای دولت میفرستیم مسئولان ادارات هم باید کمک کنند.
انتهای پیام/م