به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، فرزاد هوشیار پارسیان در گفتگویی تلویزیونی در رابطه با طرح جمع آوری متکدیان در شهر تهران، اظهار داشت: طرح جمع آوری و ساماندهی متکدیان با همکاری بهزیستی، کمیته امداد و نیروی انتظامی اجرایی شده و شهرداری نیز در راس این طرح قرار دارد.
وی افزود: متکدیان پس از جمع آوری، غربالگری شده و پس از آن به مرکزی که از قبل جانمایی شده اند، اعزام می شوند.
مدیر عامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به آغاز طرح جمع آوری و ساماندهی متکدیان در 12 محله تهران اظهار داشت: با همکاری مددکاران اجتماعی نسبت به جمع آوری متکدیان اقدام شده و افرادی که جزء اتباع بیگانه باشند، از طریق اداره اتباع نیروی انتظامی رد مرز خواهند شد.
هوشیار پارسیان با ارائه آماری از میانگین درآمد متکدیان حاضر در شهر تهران تصریح کرد: میانگین درآمد تکدی گری در تهران 3میلیون تومان است و این درآمد در برخی از چهارراه های پرتردد به 7 میلیون تومان می رسد.
وی تاکید کرد: شهروندان باید بدانند که کمک به متکدیان صدقه جاریه محسوب نشده و بهتر است، صدقات خود را در اختیار نیازمندان واقعی قرار دهند.
مدیر عامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به واگذاری سرپرستی کودکان کار و خیابان به سازمان بهزیستی خاطر نشان کرد: وضعیت کودکان کار پس از جمع آوری مورد بررسی قرار گرفته و اگر آنها بد سرپرست بوده و یا بی سرپرست باشند سرپرستی شان به سازمان بهزیستی واگذار می شود.
هوشیار پارسیان ادامه داد: متکدیان معتاد نیز به مراکز ماده 16 واگذار شده تا مراحل ترک را طی کنند و پس از جمع آوری آنها تست های سه گانه از متکدیان انجام تا نوع بیماریهای آنها مشخص شود.
وی با بیان اینکه 50 درصد از متکدیان تهرانی مسکین نبوده و مشکل مالی ندارند اذعان کرد: 50 درصد از افرادی که تکدی گری می کنند مسکین نبوده و 35 درصد از آنها نیز در گروه های غیر رسمی مشغول به تکدی گری هستند.
مدیر عامل سازمان رفاه شهرداری تهران تاکید کرد: تنها 15 درصد از متکدیان تهران نیازمند واقعی بوده که قرار شده در این طرح شناسایی و برای حمایت به کمیته امداد امام خمینی (ره) ارجاع داده شوند.
انتهای پیام/