![مبلغ طرح ترافیک کاهش یافت/ فقط دو درصد از خودروهای تهران حق ورود به محدوده طرح ترافیک دارند](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333063_817.jpg)
وی در ادامه از تعلیق 8 پروانه کاربرد علامت استاندارد در قزوین خبر داد .
مدیر کل استاندارد قزوین ادامه داد : پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری فرآورده های سفید کننده، مایع ظرفشویی و مایع یک کننده فرش در صنعت شیمیایی، قند کله شکسته شده در صنعت غذایی ، عایق رطوبتی در صنعت ساختمان ، میلگرد گرم نوردیده در صنعت مکانیک و تیغه برف پاک کن در صنعت خودرو و نیرومحرکه تعلیق شده است .
طاهری اعلام کرد: از آنجاییکه استفاده از علامت استاندارد در زمان تعلیق بر روی کالاهای مربوطه جرم محسوب می شود ، در زمان تعلیق پروانه استاندارد ، نظارت کارشناسان استاندارد بر واحدهای تولیدی مذکور افزایش می یابد تا از وقوع تخلفات احتمالی جلوگیری بعمل آید .
انتهای پیام/