به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، جمیل ضافی پور زرگانی اظهارکرد: کشت برنج در شهرستان شوشتر از خرداد آغاز و تا نیمه دوم تیر ماه به طول انجامید.
وی افزود: با برگزاری کلاس های آموزشی ترویجی در خصوص خشکه کاری حدود 3 هزار و 500 هکتار از این سطح به صورت خشکه کاری انجام شد.
ضافی پور زرگانی بیان داشت: تاکنون مبارزه شیمیایی در 2 هزار و 200 هکتار از این زمین های کشاورزی علیه علف های هرز انجام شده است.
سرپرست جهاد کشاورزی شوشتر خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود در هر هکتار 4 تن و 200کیلو گرم محصول برداشت شود.
برداشت برنج در شهرستان شوشتر از اواخر آبان آغاز می شود.
کارشناسان بخش کشاورزی معتقدند برنج بیش ترین مصرف آب را در میان محصولات زراعی دارد، که با توجه به محدودیت منابع آبی خوزستان خشکه کاری برنج، از راهکارهای اساسی برای مصرف کمتر آب برای آب این محصول است.
درسال زراعی گذشته شهرستان شوشتر رتبه نخست شالی کاری را در خوزستان به خود اختصاص داد.
استان خوزستان پس از استان های گیلان و مازندران سومین تولیدکننده برنج در کشور است.
عنبربو و چمپا دو گونه مهم برنج تولیدی خوزستان به شمار می رود.
شوشتر از قطب های مهم کشاورزی در استان خوزستان است.
انتهای پیام/گ