به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سنت های متفاوت بومی، یازده زبان رسمی مختلف و طبیعتی متنوع، همگی نشان می دهد که غذاها و شیوه آشپزی هم در آفریقای جنوبی ویژه است و چقدر تنوع دارد.
استفاده از مواد اولیه که در دوران بسیار قدیم در آفریقای جنوبی برای پخت و پز استفاده می شد هنوز هم مرسوم است.
آفریقای جنوبی را در دنیا به نام سرزمین فستیوال ها می شناسند و سالانه هزاران فستیوال کوچک و بزرگ در گوشه و کنار آن برگزار می شود و جشنواره های غذایی هم بخش مهمی از زندگی مردمان این سرزمین است.
در ادامه با معروف ترین غذاها در این کشور آفریقایی آشنا می شوید:
"چاکالاکا" غذای سنتی در آفریقای جنوبی است که بسیار آسان تهیه می شود. گوجه فرنگی، پیاز، هویج، لوبیا، شیر و کلم مواد اصلی آن هستند.
"پوتجکاس" غذای سنتی آفریقایی هاست که شبیه خورشت است اما خورشت به حساب نمی آید و از گوشت و سبزیجات تهیه می شود. این غذا در یک قابلمه آهنی سه پایه پخته می شود.
"بوروُرز" سوسیس محبوب مردمان آفریقای جنوبی است.
"فریکادل" توپ های گوشتی سرخ شده که با پیاز ،تخم مرغ ،سرکه و ادویه جات مزه دار می شود.
"بیلتانگ" برش های ورقه ای گوشت گاو است که ادویه دار و خشک می شوند.
"میلیه" نوعی پوره است که از ذرت آسیاب شده و غلات تهیه می شود و به صورت سرد یا گرم برای صبحانه یا با اضافه کردن گوشت و رب گوجه به عنوان غذای اصلی میل می شود.
پودینگ "مالوا" با اینکه ریشه ای هلندی دارد اما دسر محبوبی در رستورانهای آفریقای جنوبی است. این کیک اسفنجی کاراملی با مربای زردآلو درست می شود و هنگامی که داغ است سس کرمی مانندی روی آن ریخته و با بستنی خورده می شود.
"تارت شیری" آفریقای جنوبی چیزی شبیه به تارت بریتانیایی ها و پاستیه دو ناتا پرتغالی هاست که با دارچین تزیین می شود.
منبع: توریسم آنلاین
انتهای پیام/