وی درباره منابع دیگر حاوی پروتئین ادامه داد:خوردن حبوبات به خصوص نخود و خوراک عدس به رشد جسمی و ذهنی کودکان کمک شایانی می کند و خوراک های دریایی مانند میگو هم هفته ای دوبار توصیه می شود .
این متخصص تغذیه با بیان اینکه ، مصرف غذا در حد متعادل و مناسب و از تمام گروههای غذایی بسیار مهم است ، تصریح کرد؛غلات از منابع با ارزش تامین کننده انرژی و پروتئین برای بدن است اما متاسفانه در پوسته آنها موادی به نام فیتات وجود دارند که از جذب آهن وکلسیم و روی تا حدود زیادی جلوگیری می کند.
صفری ادامه داد: چنانچه نانها سبوس دار بوده و به خوبی تخمیر شده باشند مقدار زیادی از فیتات تجزیه شده و به مواد قابل جذب تبدیل می شود.
انتهای پیام/